| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? u Računala forumu; Naslov, govori sve! Zanima me da li ugradujete jos floppy drive u racunala koja kupujete ili u ona koje posjedujete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 21
![]() | Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Naslov, govori sve! Zanima me da li ugradujete jos floppy drive u racunala koja kupujete ili u ona koje posjedujete jer u njima imate jos floppy ?
__________________ Hmm message from dark side it is ! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Imam ga ali koristio sam ga jednom ili dvaput otkad imam komp, postao je bespotreban
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-07 Lokacija: Samobor Godina: 24
Poruka: 42
![]() | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Ja svoju časnu starinu (iz 96') još uvijek čuvam (dobro upakiranu kraj 20MB harda), zlu ne trebalo. Kad budem penzić, pokazivat ću ga ko relikt iz prošlosti valjda. Dear Floppy, rest in pieces... ![]()
__________________ Samoborci piju vino z lonci, a pivu drito z inoxice. Zadnji Uredio spyxies : 12-07-07 u 19:49. Razlog: Dodavanje teksta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Na kučištu iman rupu za floppy a neman je čime zatvorit osin s floppy driveom. tako da stoji ukrasa radi.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-07-07 Godina: 19
Poruka: 7
![]() | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Nemam...otkad sam prije otprilike godinu dana složio si novu konfu izbacio sam ju i ne treba mi... Nekad mi je trebala za flashanje BIOS-a i to joj je bila glavna namjena! Pošto se više ne proizvodi,odlučio sam ju i ja umiroviti.... ![]()
__________________ Što je sreća u nesreči? (Kad te pregazi kamion pun djeteline sa četri lista...) |
| | |
![]() |
| Tagovi: disk, diskete, floppy, ugradnja |
« Koliko RAM-a imate?
|
monitor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.

Samoborci piju vino z lonci, a pivu drito z inoxice.
tako da stoji ukrasa radi.