| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? u Računala forumu; Ne ugrađujem ali stoji sa strane kad treba nešto instalirat sa njim.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? kad sam kupio komp prije skoro god i pol dana 1 me pitao kak mi komp može radit bez tog ![]() diskete djeluju dosta praktično al imaju premalo prostora i prespore su- zadnju sam disketu ubacio prije 2 god ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 33
![]() | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? od kada imam ovo racunalo nemam diskte tj disketne jedinice sve preko cd-rw i memory sticka ide a onaj zvuk koji je disketna jedinica pustala pri citanju diskete mi je isao na zivce u ostalom racunalo mi je asus sklapao tamo negdje u Austriji ako se sjecam pa nisam se mogao baš žaliti da mi i tog dinosaura ugrade ![]()
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,011
![]() | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Ma meni je ostao još od prvog PC-ja, pa ga po navici ugrađujem u sve nove konfiguracije koje sam sklapao. Ne sjećam se kad sam ga zadnji put upotrijebio, stoji tamo kao ukras, izgleda...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? a da, ija ga imam oduvjek... i u novo kučište ga stavio... al nisam se ni zapitao zašto... jer sam vech gotovo zaboravio kad sam ga zadnji put koristio!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? S novim kucistem mi je dosao dio za ugradnju floppy drive-a koji jos dan danas stoji zamotan u kutiji! Nepotrebno.
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Floppy sam odspojio i izvadio iz kompa pred 3 godine iz 3 razloga: 1. da mi ne troši nepotrebno struju 2. nitko ne koristi više diskete i nisam nijednu dobio preko 5 godina 3. kod bootanja ne radi zvuk ko stari traktor... |
| | |
![]() |
| Tagovi: disk, diskete, floppy, ugradnja |
« dvojba
|
Koliko RAM-a imate? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.