| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? u Računala forumu; kaj ako otspojim fdd sa naticne, dal moram i u biosu isključit neku opciju za njega ???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,199
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Disketa ti u kurcu ako sam te dobro skužio...... Si probala s nekom drugom disketom? OT: Još uvijek imam i koristim flopija..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? Ja ga koristim, bar pokusavam jer na poslu su uglavnom prastari kompići koji niti nemaju ulaz za USB. Uglavnom, probala sam sve diskete. Drive se ne oglašava, lampica ne svijetli, a čak i u Systemu uredno piše da je tamo... šmrc...moj komp nikad ne valja. Da ne spominjem da mi se stalno restarta kad ga palim, a kupila novog od 7000 kn prije par mjeseci |
| | |
| | #29 (permalink) |
| next best thing | Re: Ugrađujete li jos Floppy Drive ?? ugrađujem ljudima u komp, i to uglavnom koji trebaju računalo za knjigovodstvo, pa neznam kada predaju obračune plaća itd im treba floppy, inače, zamjenit će ih 5,25 utori čitači kartica.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: disk, diskete, floppy, ugradnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.