| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Web cam u Računala forumu; Pozz svima, nisam mogao nači nikakvu temu o Web camerama, tak da sam odlučio otvoriti novu....... u ovoj temi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Web cam Pozz svima, nisam mogao nači nikakvu temu o Web camerama, tak da sam odlučio otvoriti novu....... u ovoj temi se traži da napišete koju vi web cameru imate, i da ju malo opišete, dal ste zadovoljni s njom, i nek mi odma neko veli dal postoji bežična web cam. !!! ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Web cam Yooo buraz, baš sam tu gledao malo prije, i full mi se dopala, baš si ju mislim poklonit za božić, ispod bora , reko bi da je to ova... web cam , makar ova košta 900kn, ali isto može sve kao i tvoja !!!!
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Web cam čuj ti njega, on bi ispod 100kn, a da nebi i s dostavom ispod 100kn, pa čovječe to je shit kaj budeš kupil za tak malo para, skupi bar 300kn, pa si za tu lovu kupiš nešto pošteno, nešto dostojno čovjeku, ne isplati ti se tu biti škrt, bolje kupit poštenu stvar pa to onda imat..... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: camere, web camere |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.

, reko bi da je to ova...