Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Hardware
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Hardware Raspravljate o temi Web cam u Računala forumu; Pozz svima, nisam mogao nači nikakvu temu o Web camerama, tak da sam odlučio otvoriti novu....... u ovoj temi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 11:02   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 19
Poruka: 350
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar
Web cam

Pozz svima, nisam mogao nači nikakvu temu o Web camerama, tak da sam odlučio otvoriti novu.......
u ovoj temi se traži da napišete koju vi web cameru imate, i da ju malo opišete, dal ste zadovoljni s njom, i nek mi odma neko veli dal postoji bežična web cam. !!!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 11:04   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Web cam

ja imam onu logitechovu koja ti prati glavu i di se možeš pretvoriti u bilo koju životinju, ne znam točno model, al ak te zanima pogledat ću

1.000 kuna ti košta, mislim da je 1,3 megapixela, ponoći se vidi perfektno i po danu također
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 11:22   #3 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Yooo buraz, baš sam tu gledao malo prije, i full mi se dopala, baš si ju mislim poklonit za božić, ispod bora , reko bi da je to ova... web cam , makar ova košta 900kn, ali isto može sve kao i tvoja !!!!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg frontpage.jpg (24.3 KB, 10 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 13:18   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ovo je moja

Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 14:56   #5 (permalink)
Regularni forumas

opa, ljepo izgleda, daj mi reci koji je to model i di si ju kupio, i kaj če ti dvije kamere, za šta to služi
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 17:07   #6 (permalink)
Administrator

kak 2 kamere, to je jedna kamera, kupio u feniks-kompjuteru, 1000 kuna kušta

nešto sphere upiši u google
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 17:28   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 2,494
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja bim onu koja se prikači na laptop.
Ima takve ispod 100 kuna i di (ako slučajno znate)?
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 22:02   #8 (permalink)
Regularni forumas

čuj ti njega, on bi ispod 100kn, a da nebi i s dostavom ispod 100kn, pa čovječe to je shit kaj budeš kupil za tak malo para, skupi bar 300kn, pa si za tu lovu kupiš nešto pošteno, nešto dostojno čovjeku, ne isplati ti se tu biti škrt, bolje kupit poštenu stvar pa to onda imat.....
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 02:38   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 2,494
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Nju
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 03:35   #10 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Zavisi za sta, ako zelis kameru za recimo msn zajebavanje, dosta ti je ona od 130 kn...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: camere, web camere

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103