| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Web cam u Računala forumu; Moje isprike Arlyn, sad znam da si ona , ewo moje tople preporuke .... web cam ewo ova ti je baš ljepog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Web cam Moje isprike Arlyn, sad znam da si ona , ewo moje tople preporuke .... web camewo ova ti je baš ljepog dizajna, kvalitetna i za lap je, to si tražila, a cijena nebi trebala stvarati neki značajan problem, za msn više nego dovoljno ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Web cam Ljudi, ja imam video kameru digitalnu, usb veza sa kompom. Jel neko zna dal se to može namjestit da radi kao web kamera? Čuo sam da može ali ja ne znam ništa o tome. Isto bi je koristio samo za msn ili skype. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Web cam Čak se i mobitel može koristiti umjesto kamere za nuždu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Web cam Citat:
samo prebaciš na taj mod, uštekaš je usb-om i princip je isti ko da je obična..
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Web cam Ak pitam glupost ekskuzemua kako bi rekli francuzi ![]() Jel te kamere imaju ugrađen mikrofon? Treba mi neka za skypanje. Znaci neka jebacka kvaliteta slike nije potreba i da u sebi odmah ima mic i da se da kvalitetno smjestiti na klasican monitor. Dajte neki konkretan prijedlog... file danke kak bi rekli Dojčeri ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Web cam polefke ljudi, polefke. Ne stignem sve pročitati ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: camere, web camere |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.

, ewo moje tople preporuke .... 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.