Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Hardware
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Hardware Raspravljate o temi Web cam u Računala forumu; Moje isprike Arlyn, sad znam da si ona , ewo moje tople preporuke .... web cam ewo ova ti je baš ljepog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-12-07, 10:33   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar
Re: Web cam

Moje isprike Arlyn, sad znam da si ona , ewo moje tople preporuke .... web cam

ewo ova ti je baš ljepog dizajna, kvalitetna i za lap je, to si tražila, a cijena nebi trebala stvarati neki značajan problem, za msn više nego dovoljno
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg web cam_lap.jpg (64.1 KB, 5 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 13:28   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ljudi, ja imam video kameru digitalnu, usb veza sa kompom. Jel neko zna dal se to može namjestit da radi kao web kamera?
Čuo sam da može ali ja ne znam ništa o tome. Isto bi je koristio samo za msn ili skype.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 18:35   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Hvala ti, karlito, imaš rep+, ali ja ne mislim palit kameru često tako da mislim uzet najjeftiniju
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 18:38   #14 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

ok, hvala za rep+, pa potraži si malo po ve-milu
kaj nude, sama ćeš si najlakše odabrat, sretno, pa javi ako kupiš nešto
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 19:25   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Čak se i mobitel može koristiti umjesto kamere za nuždu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 23:35   #16 (permalink)
Regularni forumas

a kak to ???
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 18:57   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ljudi, ja imam video kameru digitalnu, usb veza sa kompom. Jel neko zna dal se to može namjestit da radi kao web kamera?
Čuo sam da može ali ja ne znam ništa o tome. Isto bi je koristio samo za msn ili skype.
jedino ak sama kamera imam takav mod rada...
samo prebaciš na taj mod, uštekaš je usb-om i princip je isti ko da je obična..
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 00:05   #18 (permalink)
Regularni forumas

fino i cool
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 16:55   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ak pitam glupost ekskuzemua kako bi rekli francuzi

Jel te kamere imaju ugrađen mikrofon? Treba mi neka za skypanje. Znaci neka jebacka kvaliteta slike nije potreba i da u sebi odmah ima mic i da se da kvalitetno smjestiti na klasican monitor.
Dajte neki konkretan prijedlog...
file danke kak bi rekli Dojčeri
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 11:03   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

polefke ljudi, polefke. Ne stignem sve pročitati
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: camere, web camere

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111