| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi WinTV u Računala forumu; Imam problem ... nabavio sam hauppauge PCI TV/FM karticu (model 88xx - chipset). Koristim Vista ultimate ... e sad problem je u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 6
![]() | Imam problem ... nabavio sam hauppauge PCI TV/FM karticu (model 88xx - chipset). Koristim Vista ultimate ... e sad problem je u tome kaj nemogu gledat tv preko originalne aplikacije niti preko media centra ... drivere je vista pronašla bez beda i driveri rade .. isprobo sam sa ChrisTV (loš program maknuo ga - strahovito živcira), znači kartica i driveri rade, probo sam skinut razne update-ove (preokrenuo sam sve relevantne stranice + hauppauge.com) ... ali "WinTV" (zadnja verzija) i dalje ne radi ... izbacuje stalno error da nemože pronać tuner hardware ... isto kod media centra. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-07
Poruka: 11
![]() | Re: WinTV Zeznuto ti je na Visti opcenito sam takvim i slicnim hardwerima.... Vista prepozna drivere... ali kartica i driveri ko da nisu kompatibilni... stoga je tesko objasnjivo u cemu je problem... i ja sam imao slicnih problema... sa satelitskom karticom... tak da ti je najbolje rjesenje.... vracanje na XP! pozdrav |
| | |
![]() |
| Tagovi: komponente, tuner kartica, tv kartica, win tv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.