| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Wireless PCI ili USB adapteri u Računala forumu; Evo ovako...treba mi neki stvarno dobar (za kutiju) bilo da se kopča na PCI slot, ili vanjski na USB. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Wireless PCI ili USB adapteri Evo ovako...treba mi neki stvarno dobar (za kutiju) bilo da se kopča na PCI slot, ili vanjski na USB. Ako ima neko na forumu tko se razumije u to i zna koji su najbolji molio bi da mi ih preporuči (uz cijenu, naravno ako znate)... Unaprijed puno hvala... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Wireless PCI ili USB adapteri Eto znalaca, a kad se pita koju igru kako instalirat ili kako torente skidat svi se sjate ko muve na šta ja znam već.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-07 Godina: 31
Poruka: 7
![]() | Re: Wireless PCI ili USB adapteri WiFiHR homepage - Content Udruga korisnika bežićnih sustava, njihov savjet koju karticu treba kupiti |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.