Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 19

Xp ili hard

Raspravljate o temi Xp ili hard u Hardware forumu, dio Računala foruma; Imam problem s win xp sp3 Stavio sam sviježi win, ali sam prethodno imao problema s nekom datotekom ne vezanom ...

Starter
    Datum registracije
    28-12-09
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

Xp ili hard

Imam problem s win xp sp3
    Stavio sam sviježi win, ali sam prethodno imao problema s nekom datotekom ne vezanom s win.
    koju nisam mogao izbrisati s kompa niti jednim programom.... ugl. u svojstvima kaže da je prazna ali mi u stvarnosti oduzme 10 giga diska... I tako prčkajući nekim programom za brisanje datoteka, resta mi se komp i obriše nešto i prikaže mi ovo -> da fali ili je corupt
    Windows root</system32/hal.dll
    i mrtav dalje..... molim za bilo kakvu pomoć!!???!?!?!?
    Ima netko polovan ATA sučelje?????

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Xp ili hard

Jesi napravio low level format?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    28-12-09
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Jesi napravio low level format?
    hmmm.. budi dobar pa pojasni

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Stavio si nove vindoze, a da stare nisi izbrisao. Očito si imao problema sa boot.ini, čim ti baca hal.dll, a to si mogao riješiti i bez nove instalacije.

No da ne kompliciramo sada i ne dramimo, ako ti nije problem nanovo složiti vindoze napravi low level (formatira hard bez mogućnosti povrata, znači totalno sve briše).
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

najbolje bi ti bilo ovako kako industrial kaze...a sto se tice fajlova koji se ne daju obrisati,to se rijesi sa Download Unlocker 1.8.8 - Get rid of error message like Error deleting file or folder, cannot delete folder: it&#039;s being used by another person or program - Softpedia

Starter
    Datum registracije
    28-12-09
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

oki skužio sam, malo sam googlao, ali kako da instalam taj programčić kad ne mogu da upalim komp?

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Može se to riješiti i preko recovery console, ali nekak imam filing da nam kameni nije tako napredan korisnik.

Možeš u safe mode?

Starter
    Datum registracije
    28-12-09
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    najbolje bi ti bilo ovako kako industrial kaze...a sto se tice fajlova koji se ne daju obrisati,to se rijesi sa Download Unlocker 1.8.8 - Get rid of error message like Error deleting file or folder, cannot delete folder: it's being used by another person or program - Softpedia
    e pa to je taj koji mi je navodno to sve i napravio

Starter
    Datum registracije
    28-12-09
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Može se to riješiti i preko recovery console, ali nekak imam filing da nam kameni nije tako napredan korisnik.

Možeš u safe mode?
    mogu

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

aj ti samo formatiraj C particiju i stavi nanovo windowse i nemoj vise cackati po njegovom direktoriju

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku