Jesi napravio low level format?
Raspravljate o temi Xp ili hard u Hardware forumu, dio Računala foruma; Imam problem s win xp sp3 Stavio sam sviježi win, ali sam prethodno imao problema s nekom datotekom ne vezanom ...
Jesi napravio low level format?
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Stavio si nove vindoze, a da stare nisi izbrisao. Očito si imao problema sa boot.ini, čim ti baca hal.dll, a to si mogao riješiti i bez nove instalacije.
No da ne kompliciramo sada i ne dramimo, ako ti nije problem nanovo složiti vindoze napravi low level (formatira hard bez mogućnosti povrata, znači totalno sve briše).
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
najbolje bi ti bilo ovako kako industrial kaze...a sto se tice fajlova koji se ne daju obrisati,to se rijesi sa Download Unlocker 1.8.8 - Get rid of error message like Error deleting file or folder, cannot delete folder: it's being used by another person or program - Softpedia
oki skužio sam, malo sam googlao, ali kako da instalam taj programčić kad ne mogu da upalim komp?
Može se to riješiti i preko recovery console, ali nekak imam filing da nam kameni nije tako napredan korisnik.
Možeš u safe mode?
aj ti samo formatiraj C particiju i stavi nanovo windowse i nemoj vise cackati po njegovom direktoriju