| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Zvucna kartica u Računala forumu; Imam zvučnu karticu u jednom kompu no nema drajvera! Neznam koja je kartica (nista ne pise na njoj). Kako ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 18
![]() | Zvucna kartica Imam zvučnu karticu u jednom kompu no nema drajvera! Neznam koja je kartica (nista ne pise na njoj). Kako ja mogu doci do tih drajvera i da mi radi???? Trazio sam u device menageru i nigdje nemogu nacimarku kartice... Hvala unaprijed. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-08-07 Lokacija: Silent Hill Godina: 23
Poruka: 10
![]() | Re: Zvucna kartica Odi na Lavalys - Comprehensive IT Security and Management i skini si trial verziju Everesta. On bi trebao prepoznati sve komponente u racunalu, bez obzira na to da li su ih sami Windowsi uspjeli prepoznat, tako da sa njim mozes vidjeti i uredjaje koje Windowsi zbog nedostatka drivera ne mogu prikazati u Device Manageru. Zvucne kartice mozes vidjeti pod Multimedia - PCI / PnP Audio sekcijom. Trebalo bi izgledati otprilike ovako: zvucna_kartica.jpg U desnoj strani su ti zvucne kartice koje imas u racunalu, i tocan naziv proizvodjaca, kartice i model. Ukoliko vidis vise od jedne, to je obicno zato sto ti je ukljucena integrirana zvucna kartica zajedno sa zasebnom PCI zvucnom, ili u racunalu imas neke komponente koje u sebi sadrze audio podsustav kojeg Everest (pogresno) prepoznaje kao zasebne zvucne kartice (npr. Video capture kartice, modemi i slicno). Ukoliko ovdje ne vidis nista, a imas samo integriranu zvucnu karticu (obicno su AC'97, ali ima i drugih), moras je prvo ukljuciti u BIOS-u, inace ce ju maticna ploca tretirati kao da uopce ne postoji.
__________________ Darkness that brings the choking heat Flames render the silence, awakening a hungry beast Opens times door to beckon prey Zadnji Uredio Algernon : 29-08-07 u 00:17. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kartica, zvucna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:00.