| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi 2 Windowsa? u Tehnologija i Tehnika forumu; Prije sam imo 2-je windowsa na 512 MB i sve 5 Sada imam 1 GB... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: 2 Windowsa? ma za xp-e ti je dovoljno. trebala bi raditi i vista mada je preporučljivo 2 GB no vista ovisi i o ostalom hardwareu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2 Windowsa? Šta će ti dva operativna sustava... ako imaš baš dobar razlog onda da, ali ovako....Meni je dobra kombinacija 98mica za net (virus free ) i ovaj drugi, eto za već sve ostalo (bilo xp ili vista) ako imaš baš dobar razlog to stavljaj, al ako ne, nema smisla....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 174
![]() | Re: 2 Windowsa? ako imas dva operativna sustava onda ti je jako tesko brinut se za njega npr dode neki virus tesko ti ga je onda izbrisat imat ces puno problema ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!
ako imaš baš dobar razlog onda da, ali ovako....
) i ovaj drugi, eto za već sve ostalo (bilo xp ili vista) ako imaš baš dobar razlog to stavljaj, al ako ne, nema smisla....