Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi 22 wide screen u Tehnologija i Tehnika forumu; Ponovio sam se u 22 inches wide screen i stvarno je impozantan, međutim imam jedna osnovni problem, a to je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-11-07, 23:43   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow 22 wide screen

Ponovio sam se u 22 inches wide screen i stvarno je impozantan, međutim imam jedna osnovni problem, a to je da ne znam kako da prilagodim Windowse, firefox i sve ostalo po svojoj veličini ovom ekranu....sve mi je presitno i bole me oči od naprezanja, preporučena rezolucija je 1680x1050, na 60Hz na čemu i radim? Druga stvar koja mi strašno smeta za oči su velike bijele površine koje blješte, iako sam smanjio kontraste i svjetlinu...pomozite...??

fala
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 00:42   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,015
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki
Re: 22 wide screen

Podešavanja ikona, title bar-a i ostalog ti je:
desna tipka miša > Properties > Appearance > Advanced

Malo čačkaj po tome, sigurno češ si podesit onako kako ti paše

A, za kontrast i svjetilnu pokušaj podesit preko postavki za boje od drivera grafičke kartice.

Zadnji Uredio mmrki : 24-11-07 u 00:48.
mmrki je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 08:12   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: 22 wide screen

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Podešavanja ikona, title bar-a i ostalog ti je:
desna tipka miša > Properties > Appearance > Advanced

Malo čačkaj po tome, sigurno češ si podesit onako kako ti paše

A, za kontrast i svjetilnu pokušaj podesit preko postavki za boje od drivera grafičke kartice.
znam za to podešavanje preko propertisa, ali mi je ograničena ponuda i nisma zadovoljan
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 08:48   #4 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja imam 22 incha ali CRT monitor na 120 Hz pa mi sve bijeli i blješti, to ti je tak, gledam ga iz take blizine, da imam osjećaj da bi vidio što piše i da su mi oči smještene na potiljku.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 13:43   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

pa to je za popizditi, tako sam se razočarao da bi ga najradije vratio....koliko utječe na sve to grafička kartica, imam neku par godina staru, ali koju sam updatao s driverima za ovaj monitor......??
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 14:16   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Moja ti je preporuka da smanjiš rezoluciju, odnosno da malo isprobavaš i tako nađeš što će ti više odgovarati.

Sad sam na LCD 19 incha wide s rezolucijom 1280x768 i sasvim sam zadovoljan svime pa i veličinom ikona.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 20:31   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-11-07
Godina: 34
Poruka: 11
kiki-zg se izdvaja iz mase

kupi monitor koji odgovara tvojim zahtjevima.. Uzmi nešto s manjom nativnom rezolucijom , manjim kontrastom i manjom dijagonalom.....

NEMOJ MISLITI DA UVIJEK VRIJEDI ONA NARODNA: VIŠE JE BOLJE...
kiki-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 18:16   #8 (permalink)
Master of Sex n Sin

monitor je kupljen...prejeb je samsungova 226 BW.....ali en mogu vjerovati da windowsi nemaju opciju da automatski možeš podesiti cijeli win i pograme za takve ekrane i takve rezolucije.....nego se moraš jebati sa sto strana....nisam zadovoljan....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:11   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 30
Poruka: 138
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
monitor je kupljen...prejeb je samsungova 226 BW.....ali en mogu vjerovati da windowsi nemaju opciju da automatski možeš podesiti cijeli win i pograme za takve ekrane i takve rezolucije.....nego se moraš jebati sa sto strana....nisam zadovoljan....
jesam te dobro razumio?uzeo si samsung 226 BW? I nisi zadovoljan....ja se mislim kupiti bas taj (ako o njemu pricas) sad za Bozic
daj mi jos reci po kojoj si ga cijeni uzeo?
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 00:48   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Ja imam Samsung SM 226 BW i monitor je strašan. Zvjer. Korisitim ga i za igranje (X360) i naravno za PC. Nemam problema da mi sve bliješti.... kao što si ranije naveo. Ikone i sve mi izgledaju sasvim dobro... možda ti je do grafičke? Ja imam GeForce 7800GT 256MB i radi sve odlično.

Što se tiče samog monitora....odličan je. Bolji od mnogo LCD-a koji dođu 4000-5000kn a nude očajan kontrast i vrijeme odaziva. Ogromna preporuka za monitor.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111