| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi 22 wide screen u Tehnologija i Tehnika forumu; Ponovio sam se u 22 inches wide screen i stvarno je impozantan, međutim imam jedna osnovni problem, a to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ponovio sam se u 22 inches wide screen i stvarno je impozantan, međutim imam jedna osnovni problem, a to je da ne znam kako da prilagodim Windowse, firefox i sve ostalo po svojoj veličini ovom ekranu....sve mi je presitno i bole me oči od naprezanja, preporučena rezolucija je 1680x1050, na 60Hz na čemu i radim? Druga stvar koja mi strašno smeta za oči su velike bijele površine koje blješte, iako sam smanjio kontraste i svjetlinu...pomozite...?? fala
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 22 wide screen Podešavanja ikona, title bar-a i ostalog ti je: desna tipka miša > Properties > Appearance > Advanced Malo čačkaj po tome, sigurno češ si podesit onako kako ti paše A, za kontrast i svjetilnu pokušaj podesit preko postavki za boje od drivera grafičke kartice.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 24-11-07 u 00:48. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: 22 wide screen ja imam 22 incha ali CRT monitor na 120 Hz pa mi sve bijeli i blješti, to ti je tak, gledam ga iz take blizine, da imam osjećaj da bi vidio što piše i da su mi oči smještene na potiljku. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa to je za popizditi, tako sam se razočarao da bi ga najradije vratio....koliko utječe na sve to grafička kartica, imam neku par godina staru, ali koju sam updatao s driverima za ovaj monitor......??
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 22 wide screen Moja ti je preporuka da smanjiš rezoluciju, odnosno da malo isprobavaš i tako nađeš što će ti više odgovarati. Sad sam na LCD 19 incha wide s rezolucijom 1280x768 i sasvim sam zadovoljan svime pa i veličinom ikona.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 34
Poruka: 11
![]() | Re: 22 wide screen kupi monitor koji odgovara tvojim zahtjevima.. Uzmi nešto s manjom nativnom rezolucijom , manjim kontrastom i manjom dijagonalom.....NEMOJ MISLITI DA UVIJEK VRIJEDI ONA NARODNA: VIŠE JE BOLJE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | monitor je kupljen...prejeb je samsungova 226 BW.....ali en mogu vjerovati da windowsi nemaju opciju da automatski možeš podesiti cijeli win i pograme za takve ekrane i takve rezolucije.....nego se moraš jebati sa sto strana....nisam zadovoljan....
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 30
Poruka: 138
![]() | Re: 22 wide screen Citat:
![]() daj mi jos reci po kojoj si ga cijeni uzeo? | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 22 wide screen Citat:
Što se tiče samog monitora....odličan je. Bolji od mnogo LCD-a koji dođu 4000-5000kn a nude očajan kontrast i vrijeme odaziva. Ogromna preporuka za monitor.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.

kupi monitor koji odgovara tvojim zahtjevima.. Uzmi nešto s manjom nativnom rezolucijom , manjim kontrastom i manjom dijagonalom.....