| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi 22 wide screen u Tehnologija i Tehnika forumu; evo, u PEVECa pocela rasprodaja SAMSUNG 225 BW za 2000 kn Kupiti? (malo mi je sumnjiv PEVEC). Dajte mi savjet, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 wide screen Pa ne proizvodi ih Pevec... 226BW,206BW,196BW sve prjebeni monitori za tu cijenu, odličan odziv dinamički kontrast, uglavnom odličan omjer uloženo-dobiveno i preporučam kupnju. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 22 wide screen Citat:
Ne znam jeste li znali ali postojala je i priča o panelima na 226BW. Navodno je Samsung izdao 3 vrste panela za 226BW a to su S, A i C. S panel je najkvaliteniji ali njega više nema. Ja sam dobio A panel i ja ne vidim nikakvih problema sa njim. Malo ga jesam kalibrirao ali što se tiče boja i kontrasta sve je savršeno. Chunky 225BW je dobar monitor ali 226BW je bolji. Jedino ako ti ne smeta baš lošiji kontras i stariji panel kupi 225BW. Ono.... ako nisi baš zahtjevan korisnik... bit ćeš zadovoljan i sa 225BW ali kad već daješ toliko novaca bolje dati više za ipak kvalitetniji proizvod. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 140
![]() | Re: 22 wide screen evo jutros mi prijatelj govori da je u zadnjem BUG-u izaslo da je 225 BW bolji od 226 BW,bez obzira sto je rijec o starijem modelu. Uvazavam ovo sto tvrdis, pogotovo ako si vidio na licu mjesta. Ja se ne razumijem nesto previse da bih mogao diskutirat. Mislim da cu uzet u Peveca, jer zasad je cijena za 226 BW 2800 kn. U slucaju da ne bude bozicnih popusta, to je ipak 800 kn vise, skoro pa 50%.... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 22 wide screen Citat:
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | monitor je prejeben....bez ikakvog pogovora...i preporučam ga..moja jedina kritika je bila na softwer koji nije baš lako prilagoditi tako velikim monitorima......posebno windowse kao platformu...za što ne postoji opcija KLIK i sve prebaci na neku normalu ovoj veličini, jer ono mijenjanje rezolucije je pizdarija, kao i dpi-a, kao i pojedinih opcija u okviru prozora imam staru karticu par godina koja je updatana driverima za ovaj monitor i ne znam koliko ona utječe na generalnu kvalitetu slike uz update..(nisam gamer) i da li ej potrebno nešto novije i bolje kupiti???
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 22 wide screen Ekipa je nemam pojma ali meni sve izgleda normalno. Evo vam Prt Scr mog ekrana. Slika je veća da vidite kako to izgleda kod mene na 226BW. Slika je u rezoluciji 1680 x 1050 što je najveća rezolucija 226BW. Kažem slika je veća pa će možda potrajat da je otvorite ali jedino tako možete vidjeti ikone kako treba.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.