| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Adobe photoshop problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Idem instalirat photoshop cs 2.Skinio sam ga s interneta u komprimiranoj mapi. Upišem serial number i ide instalacija. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-07 Lokacija: Negdje
Poruka: 79
![]() | Idem instalirat photoshop cs 2.Skinio sam ga s interneta u komprimiranoj mapi. Upišem serial number i ide instalacija. Pojavi se nešto slično ovom i kaže da datoteka nije pronađena(DOLI NISU SVE RIJEČI UPISANE,SAMO NEKE OD NJIH): c:/docume~1/korisnik/ locals~1/temp/privremeni imenik za photoshop_cs2_tryout.zip/photoshop cs 2/adobe(r)photoshop(r)cs2.cab Ovaj temp mi se nalazi u disku d: i temp ne mogu otvoriti.A ova datoteka šta piše u erroru se nalazi u komprimiranoj mapi u kojoj sam skinio photoshop cs 2. I pokuša sam u disku c: napravit taj folder u erroru i pisalo je da locals~1 već postoji. Molim vas pomozite, hitno mi treba ovaj program. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Adobe photoshop problem ja ne kuzim sta si ti napisao . skini trial verziju sa njihovog site-a. odi na od tamo i radit ce ti sve
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk Zadnji Uredio daidza : 11-05-07 u 19:50. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-07
Poruka: 2
![]() | Re: Adobe photoshop problem ljudi ja imam veci porblem kada god upalim photoshop cesto steka sporo radi il nest tako ako mi moze tko reci gdje da to popravim ili gdje mogu nabavit adobe photoshop cs 2 i <nešto protiv pravila foruma> ima dobrih tvari na planetphotoshop.com za neke stvari HITNO MI TREBA POMOCH pročitaj pravila -silence Zadnji Uredio silence : 18-05-07 u 12:51. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 448
![]() | Re: Adobe photoshop problem sto se tiče štekanja...to ti se dešava zbog tvoje slabre konfiguracije kompa...to je jako zahtijevan program i ako imas malo losiju konfiguraciju tesko ces radit u njemu.... moja preporuka je da se skine photoshop 7..jako odlično radi...ne steka iako imate slabiju konfiguraciju |
| | |
![]() |
| Tagovi: adobe, photoshop, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

. skini trial verziju sa njihovog site-a. odi na
od tamo i radit ce ti sve