| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Age of Empires III - INSTALL Problem u Tehnologija i Tehnika forumu; PLEASE pomagajte neznam zašto neće da instalira igru Age of Empires III... Pokrenem preko Demon Toolsa i onda dođe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Age of Empires III - INSTALL Problem PLEASE pomagajte neznam zašto neće da instalira igru Age of Empires III... Pokrenem preko Demon Toolsa i onda dođe na malo manje od polovice i piše: ![]() I kad stisnem OK onda mi se počne unistallirat i još nešto piše za neki MSI... Nemam pojma, a kupio igru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Molim vas pomoć ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: Age of Empires III - INSTALL Problem pitanje: ako si ju kupio, pretpostavljam legalno, ćemu će ti deamon tools? instaliraj prek originala... ali ako hočeš instalirati "backup" originala ( onda ti preporučam alkohol 120%... osobno ga koristim već 3-4 godine i nije bilo imagea koji nije pročitao i 100% uspješno emulirao..a ova greška mi sliči na grešku u microsoftovom installer programu iliti shellu... javi!
__________________ Da li ovo vrijedi daljnje rasprave? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Age of Empires III - INSTALL Problem malo sam proguglao i ajde pogledaj ovo... vjerojatno se je već netko sreo s time... http://blogs.msdn.com/astebner/archi...16/452523.aspx
__________________ Da li ovo vrijedi daljnje rasprave? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Age of Empires III - INSTALL Problem Hmmm... Tih errora ima po winu ko zvijezda u svemiru. Ovaj link koji si naveo nema nikakve veze s tim. Šalješ ga u krivu galaksiju. ![]() Naprosto sumljam da instaliraš orginalnu igricu. Ali možda je cd oštečen. Probaj u neru pokrenuti cd - speed (tamo ja mislim ima opcija za provjeru oštećenja - scan disk). A koliko mogu pročitati u erroru neke piše u smislu arhitekture računala kao on neke x32 a ti neke x86 ili obrnuto. Pitaj Boga kaj to je. Ma u biti bla, ble... Jednostavno otiđi onome od koga si to kupil i razumno se porazgovaraj s njime.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. Zadnji Uredio Ineluki : 25-04-08 u 21:38. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter | Re: Age of Empires III - INSTALL Problem Citat:
događa se... naravno u dobroj namjeri! ugl., možda je to nekakva vrsta crc-a?
__________________ Da li ovo vrijedi daljnje rasprave? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

onda ti preporučam alkohol 120%... osobno ga koristim već 3-4 godine i nije bilo imagea koji nije pročitao i 100% uspješno emulirao..