Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Ako neko zna kako??? u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdrav svima...imam pitanje,neznam na kojem djelu forima se postavljaju pitanja u vezi problema na kompjuteru pa cu pitat ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-07, 21:50   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase
Ako neko zna kako???

pozdrav svima...imam pitanje,neznam na kojem djelu forima se postavljaju pitanja u vezi problema na kompjuteru pa cu pitat ovdje...imam neke programe koje nikako nemogu deinstalirat,iMesh,Private Encryptor,PC Security i The Bat...Kod deindtal.iMesha najprije pita zasto zelim deinstalirat ,nudi desetak razloga i koji god kliknem nista se nedpgadja,Private Encryptor,PC Security su isti programi koji traze registraciju a ja nisam znao dok ih nisam instalira a kad sam ih registrira vise neda reinstalaciju bez lozinke,
The Bat ni je radio par mjeseci ok i onda odjedamput me trazi ime i lozinku a kako nisam nikad postavljao nikakvu lozinku,neda se deinstal...
splicanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 21:52   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Ako neko zna kako???

Ne znam o čemu točno pričaš... probaj cc cleaner skinuti i njegovim uninstalerom maknuti programe...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 22:56   #3 (permalink)
Regularni forumas

probao i neide...jasno sam napisao da se nemogu deinstalirat navedeni programi
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 23:07   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase

evo ja sad deinstaliro imesh u 2 klika, nis me nije pito.
jel ides ono add/remove??(za svaki slucaj pitam)

ps. hvala kaj si me podsjetio da maknem to s kompa
Ledinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 23:15   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
negatron je zabranio reputaciju

Probaj deinstalirati te programe pomoću Advanced Uninstaler Pro programa: Innovative Solutions
Ako ti to ne uspije, morat ćeš ručno, iz safe moda, i uz pomoć Unlockera (UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB) izbrisati sve te programe, znači fajlove i foldere iz Program files i Documents and Settings foldera, i pomoću regedit-a izbrisati sve unose u registryju vezane uz te programe...
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 00:00   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Ledinho Pogledaj Poruke
evo ja sad deinstaliro imesh u 2 klika, nis me nije pito.
jel ides ono add/remove??(za svaki slucaj pitam)

ps. hvala kaj si me podsjetio da maknem to s kompa
da add/remove a i proba sam safe modu
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 00:22   #7 (permalink)
Regularni forumas

stari,evo skidam ovo sta si mi naveja a daj me malo uputi u detalje pogotovo s ovim prog.(UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB) i koji je to program regedit...imam CCleaner,registry mechanic i TuneUp Utilities,jesi mislija na neki od njih..
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 14:30   #8 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: splicanin Pogledaj Poruke
stari,evo skidam ovo sta si mi naveja a daj me malo uputi u detalje pogotovo s ovim prog.(UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB) i koji je to program regedit...imam CCleaner,registry mechanic i TuneUp Utilities,jesi mislija na neki od njih..
regedit ti je naredba koju upisuješ u

start->run

da bi otvorio registry, iskreno ti to ne preporučujem, jer možeš si lagano zajebat registry, i nije da ćeš nać i obrisat sve informacije

Nemam ni jedan od programa koje si naveo da ti se neda deinstalirat, ali ako ih više nećeš upotrebljavati, možeš pomoću CCleanera izbrisati entry, da ga više ne vidiš u ponudi za deinstalaciju, te obrisati ručno sa diska (ako ti fali prostora)
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 21:33   #9 (permalink)
Regularni forumas

Vex stari,tako cu i napravit,izbrisat cu ih...nefali mi prostora na disku nego mi nisu potrebni i zato bi ih maka...je stari,nedaju se deinstalirat...Private Encryptor,PC Security,da bi ih deinstalira,trebas ukucat aktivacijski kod a ja ga nemam jer sam mislio da su besplatni ili bar da su nekoliko dana besplatni...bez toga nema sanse ih maknut..iMesh trazi da navedem razlog zasto ga zelim maknut i ja navedem sve sto on nudi ali isto neide a The Bat mi je bija registriran i istekla je reg.a nezelim je produzit i sad mi trazi za deinstalaciju da upisem ime i lozinku koju nemam a bez toga nema sanse...skinija sam Advanced Uninstaler Pro i s njim isto neide a skinija sam i Unlocker ali neznam kako on radi pa molim objasnjenje
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 16:34   #10 (permalink)
Regularni forumas

ekipa,to sm rijesija...imam problem sa Windows Live Mail-om.sa programom za pregled e-mailova na hotmailu...imam u njemu podesena 2 hotmail racuna i radi 2 dana a onda danima nece da radi,javlja stalno pogresku!
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, neko, zna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108