| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ako neko zna kako??? u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdrav svima...imam pitanje,neznam na kojem djelu forima se postavljaju pitanja u vezi problema na kompjuteru pa cu pitat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Ako neko zna kako??? pozdrav svima...imam pitanje,neznam na kojem djelu forima se postavljaju pitanja u vezi problema na kompjuteru pa cu pitat ovdje...imam neke programe koje nikako nemogu deinstalirat,iMesh,Private Encryptor,PC Security i The Bat...Kod deindtal.iMesha najprije pita zasto zelim deinstalirat ,nudi desetak razloga i koji god kliknem nista se nedpgadja,Private Encryptor,PC Security su isti programi koji traze registraciju a ja nisam znao dok ih nisam instalira a kad sam ih registrira vise neda reinstalaciju bez lozinke, The Bat ni je radio par mjeseci ok i onda odjedamput me trazi ime i lozinku a kako nisam nikad postavljao nikakvu lozinku,neda se deinstal... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ako neko zna kako??? Ne znam o čemu točno pričaš... probaj cc cleaner skinuti i njegovim uninstalerom maknuti programe...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: Ako neko zna kako??? Probaj deinstalirati te programe pomoću Advanced Uninstaler Pro programa: Innovative Solutions Ako ti to ne uspije, morat ćeš ručno, iz safe moda, i uz pomoć Unlockera (UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB) izbrisati sve te programe, znači fajlove i foldere iz Program files i Documents and Settings foldera, i pomoću regedit-a izbrisati sve unose u registryju vezane uz te programe...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Ako neko zna kako??? stari,evo skidam ovo sta si mi naveja a daj me malo uputi u detalje pogotovo s ovim prog.(UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB) i koji je to program regedit...imam CCleaner,registry mechanic i TuneUp Utilities,jesi mislija na neki od njih.. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ako neko zna kako??? Citat:
start->run da bi otvorio registry, iskreno ti to ne preporučujem, jer možeš si lagano zajebat registry, i nije da ćeš nać i obrisat sve informacije Nemam ni jedan od programa koje si naveo da ti se neda deinstalirat, ali ako ih više nećeš upotrebljavati, možeš pomoću CCleanera izbrisati entry, da ga više ne vidiš u ponudi za deinstalaciju, te obrisati ručno sa diska (ako ti fali prostora) | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Ako neko zna kako??? Vex stari,tako cu i napravit,izbrisat cu ih...nefali mi prostora na disku nego mi nisu potrebni i zato bi ih maka...je stari,nedaju se deinstalirat...Private Encryptor,PC Security,da bi ih deinstalira,trebas ukucat aktivacijski kod a ja ga nemam jer sam mislio da su besplatni ili bar da su nekoliko dana besplatni...bez toga nema sanse ih maknut..iMesh trazi da navedem razlog zasto ga zelim maknut i ja navedem sve sto on nudi ali isto neide a The Bat mi je bija registriran i istekla je reg.a nezelim je produzit i sad mi trazi za deinstalaciju da upisem ime i lozinku koju nemam a bez toga nema sanse...skinija sam Advanced Uninstaler Pro i s njim isto neide a skinija sam i Unlocker ali neznam kako on radi pa molim objasnjenje |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Ako neko zna kako??? ekipa,to sm rijesija...imam problem sa Windows Live Mail-om.sa programom za pregled e-mailova na hotmailu...imam u njemu podesena 2 hotmail racuna i radi 2 dana a onda danima nece da radi,javlja stalno pogresku! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, neko, zna |
« program za muziku
|
film »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

)