| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Amstrad DS651 u Tehnologija i Tehnika forumu; ovak...želim si komp spojiti sa kućnim kinom,pa me zanima me dal je moguće to izvesti. dal ja mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Hrvatska, Dubrava Godina: 23
Poruka: 163
![]() | Amstrad DS651 ovak...želim si komp spojiti sa kućnim kinom,pa me zanima me dal je moguće to izvesti. dal ja mogu preko AVC SKART S-video i 3.5 stereo kabela spojiti kućno kino na komp... imam sub-woofer i 5 zvučnika... ps. sorry kaj otvaram temu istog naziva...
__________________ ...I got nothen' ta loose so I choose to be a killer went from bangin' ta slangin' now i'm a dope dealer all my life payed tha price to be tha boss...2Pac Zadnji Uredio DREAM TEAM : 23-11-07 u 20:57. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Hrvatska, Dubrava Godina: 23
![]() | Re: Amstrad DS651 to je slika mog dvd-a, preko 5.1ch audio out-a je prek kabla spojeno na sub-woofer, pa iz sub-woofera idu još 5 zvučnika ![]()
__________________ ...I got nothen' ta loose so I choose to be a killer went from bangin' ta slangin' now i'm a dope dealer all my life payed tha price to be tha boss...2Pac |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Amstrad DS651 pitam jer ne bi htjeo da mi propadnu ti zvučnici, jer sve gledam i slušam na pc-u, a nikaj ovak da to koristim za tv...
__________________ ...I got nothen' ta loose so I choose to be a killer went from bangin' ta slangin' now i'm a dope dealer all my life payed tha price to be tha boss...2Pac |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:10.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!