| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi asus F7F driveri za xp u Tehnologija i Tehnika forumu; ee ovako.. kupila lap asus f7f, pila, divna krasna.. ali zayeb.. dobila sam drajvere samo za vistu.. i na asusovoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | asus F7F driveri za xp ee ovako.. kupila lap asus f7f, pila, divna krasna.. ali zayeb.. dobila sam drajvere samo za vistu.. i na asusovoj stranici mogu naci drajvere samo za vistu koji naravno ne rade na xp-u.. uspjela sam iskopat drajvere za xp od graficke i od mrezne.. e sad.. u device manageru su mi ostala 4 upitnika: network controller pci device pci device usb2.0 1.3m uvc webcam jedan od pci device-a je bluetooth, pretpostavljam da je drugi tv tuner il sto vec.. da li neko ima ideju di da ja nadjem te drajvere za xp? ili mozda postoje nekakvi "univerzalni" drajveri ili koji wrag...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: asus F7F driveri za xp izgleda da je jedan pci oznacavao zvucnu karticu.. uhh.. ne volim vise asus.. ni majkrosoft.. bit ce red prec na linux ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 24
Poruka: 74
![]() | Re: asus F7F driveri za xp Citat:
![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: asus F7F driveri za xp skini divere od bilo kojeg drugo asusa koji podrzava windowse..isti vrah
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: asus F7F driveri za xp sve ti je to isti vrag,samo dugi natpis.. komponente su pretežno iste
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Tagovi: asus, driveri, f7f |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.