| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ASUS p750 PDA i Google Maps u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrava svima! moje pitanje se sastoji od slijedeceg! naime kako sam kupio asusov pda model p750 sa gps-om zanima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | ASUS p750 PDA i Google Maps Pozdrava svima! moje pitanje se sastoji od slijedeceg! naime kako sam kupio asusov pda model p750 sa gps-om zanima me da li ce aplikacija google maps raditi na njemu! do sad sam imao se k8ooi koji nema gps pa sam preko google mapa mogao samo pregledavati karte ne imati i navigaciju! npr. od tocke 1 do tocke 2 izbaci mi NO ROUTE FOUND pa me zanima da li bi to trebalo funkcionirati na asusu koji ima gps???? i jos me zanima da li netko ima ili zna neki link sa kojega se moze skinuti kompletna karta hrvatske kao sto ima npr mireo! unaprijed hvala!!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ASUS p750 PDA i Google Maps Mireo se plaća, mogu ti dati link na dućan koji ga prodaje.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: ASUS p750 PDA i Google Maps ma vidio sam da ima u hg spotu za 650 kn ali sam isto preko torrenta nasa mireov-u kartu europe koju skidam trenutno! samo me zanima da li ce google maps raditi normalno (sa rutama i ostalim) na asusu koji ima gps??? ali daj mi taj ducan sto imas jel ako ovo ne radi sto skidam morat cu ipak kupiti! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.