Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

ATI X1250

Raspravljate o temi ATI X1250 u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam graficku karticu ATI X1250 (integrirana).U karakteristikama od laptopa pise da ima 128 mb ali pokraj toga up to 512 ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

ATI X1250

Imam graficku karticu ATI X1250 (integrirana).U karakteristikama od laptopa pise da ima 128 mb ali pokraj toga up to 512 mb.Uzima 512 mb od ukupne radne memorije (2 gb).
    E, sad ide pitanje, dali ona uzima megabajte od radne memorije automatski kad se pokrene igra ili to triba negdi namistit, a ako triba di i kako?
    Meni je prijatelj reka da se to namišta, a na nekim forumima sam čita da to ide automatski...znaci dvi razlicite price.Ne znam odakle cu pocet, pa mozda neko zna ovdi.
    Mislim da smo imali čak ovu temu davno prije u nekom topicu, ali ko bi to sad naša (ako uopce postoji to, nisam siguran).
    Pokusa sam u ATI catalyst centru sve one klizače povuć na maksimum, ali kada u settings od PES 10 idem pribacit na veću kvalitetu (na medium) izbaci mi poruku da ne mogu pric sa low na medium (zbog slabe grafike).
    Eto, ako neko zna 100% odgovore na pitanja o tome dali se grafa vuce automatski memoriju iz rama ili se to radi rucno i di, neka mi molim vas napise...

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: ATI X1250

automatski to radi

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Eh.. Trebal si paziti kod kupnje laptopa koju grafičku uzimaš... Mnogi se zalete na jefitnije laptope za 500 kuna. I onda nakon kaj sve instaliraju skuže da oni u biti bi igrali igrice na laptopu, a sami sebi prodali foru kako trebaju laptop poslovno.

Raspitaj se o ugradnji bolje grafičke kartice.

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

ma to je bilo prije 2 godine i tad je bilo sve ok i stvarno igram samo PES i FM, a više mi triba za fakultet i internet nego za igre...
    zar mogu zaminit integriranu grafičku?

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

neke se mogu neke ne,moras pogledat

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

aha, a di to mogu doznat?

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

pa mozes ga rastaviti i vidjeti dal se dade graficka izvaditi a i mozes guglati ili pogledati na stranici proizvidaca

prof. Foruma Jockey Shots Champion, Bubble Run 2 Champion Avatar od korisnika negatron
    Datum registracije
    02-08-06
    Poruka
    1,592
    Liked
    15 times

Siguran sam 100% da ne može promijenit tu svoju integriranu grafiku; modeli laptopova koji to omogućavaju vrlo su rijetki, i svi koštaju kao svetog Petra kajgana...
    Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

hvala vam ljudi na informacijama...

Lajkaj nas na Facebooku