Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Baterija za laptop

Raspravljate o temi Baterija za laptop u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ne znam di bi otvoria ovu temu pa sam stavia u Help service. Imam laptop HP 6715b vec skoro 2 ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Baterija za laptop

Ne znam di bi otvoria ovu temu pa sam stavia u Help service.
    Imam laptop HP 6715b vec skoro 2 godine.U početku je baterija na high performance trajala oko 1 sat i 15 minuta, nikad više, a sad traje jedva pola sata na low performance.
    I to nije od jučer nego već nekoliko miseci.Dosad mi to nije smetalo jer laptop koristim uglavnom po kući, ali sad mi triba nekad i na fakultetu, pa je zgodno da radi na bateriji barem 1 sat.
    Radi se o Li-Ion bateriji HSTNN-DB05.Garancija za laptop je istekla odavno, čak mislim da za bateriju nije ni vridila, nisam siguran.
    E sad mene zanima di mogu nešto povoljnije doć do nove baterije, nego sta je cijena na ovom linku baterije-shop.com: Sve baterije za notebook-ove i laptope na našim stranicama ?
    Google izbacuje samo to i jos dva linka koja su jos gora, ovo izgleda nekako najpristojnije, ali obratite pozornost na cijenu.
    I jos jedna stvar, ako i kupim novu bateriju, koliko će dugo ona radit normalno (barem 1 i po sat na high)...
    Jesam li ja krivo koristia bateriju ili je ova baterija sa greškom?Sicam se kad sam kupova laptop da je u karakteristikama pisalo da baterija traje min 2 i po sata...nikad to nisan dozivia... a i na pocetku sam napravia ono da sam prvo ispraznia bateriju do kraja i onda malo duze punia...
    znaci ako neko zna di u Hrvatskoj ima jeftinije ova baterija, molim neka mi javi... hvala unaprid!

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Baterija za laptop

srcati ti imas problema vise nego ostatak foruma redovito neki kuki

ovako normalno je da se smanji trajanje, isto tako je tesko ocekivat da drzi uru ipo na high pogotovo ako graficka nije integrirana.

u principu je najbolje da se potrose na oko 30% i onda puniti.

za to di ces anci najjeftinije, pokusaj nazvat par servisa i pitaj pa usporedi sto da ti drugo kazem.

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    srcati ti imas problema vise nego ostatak foruma redovito neki kuki

ovako normalno je da se smanji trajanje, isto tako je tesko ocekivat da drzi uru ipo na high pogotovo ako graficka nije integrirana.

u principu je najbolje da se potrose na oko 30% i onda puniti.

za to di ces anci najjeftinije, pokusaj nazvat par servisa i pitaj pa usporedi sto da ti drugo kazem.
    nije nego se drugi srame pitat forum mi je zadnja opcija, ako ne znam sam ili google ne pomaze zato i sluzi, jel a pomoglo je n puta

da se vratim na temu.Je, integrirana je graficka!
    a sad bi triba saznat koji to servisi drze.Telefon u ruke i zvat, al mislia san da neko vec ima iskustva s tim pa da podili
    Ovo za 30% nisam zna...tnx al to je kod mene onda nakon 20-tak min, tako da...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Datum registracije