Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Big problem...Fast help!!!

Raspravljate o temi Big problem...Fast help!!! u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Sve je bilo ok do prije 2-3 dana kad sam pokrenuo TuneUp Utilities 2009 i javio mi je da mi ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Old King Clancy
    Datum registracije
    27-05-09
    Poruka
    183
    Liked
    0 times

Big problem...Fast help!!!

Sve je bilo ok do prije 2-3 dana kad sam pokrenuo TuneUp Utilities 2009 i javio mi je da mi nes nije u redu sa cd romom!!!

i otiso sam na device manager i probo ga reinst al nis...i sad skuzim da mi u my computer nema cd rom icone ni od deamon tolsa niti od pravog cd roma!!!

što se događa

(nemou otvarat komp jel je pod garancijom)

Datum registracije
    27-05-09
    Poruka
    183
    Liked
    0 times

Re: Big problem...Fast help!!!

problem je u windowsima...cd rom radi ali ga windowsi vise ne citaju pa sad sam skinuo windows 7 i pošto iso sliku nemogu spržit na cd...dali postoji nacin da nam,jestim da mi windowse boota sa usb-a a ne sa cd-a?

ako se moze jel mi moze netko objasnit kako i gdje jel nevolim prčkat po biosima da se nebi nes sje****

Regularni forumaš
    Datum registracije
    17-11-06
    Poruka
    77
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Old King Clancy Pogledaj Poruke
    (nemou otvarat komp jel je pod garancijom)
    pa odi u servis nek se oni zabavljaju s tim...čemu onda postoji garancija?
    nema me doma...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ako imas garanciju odnesi na servis, sto ces se zajebavat...

sto se tice bootanja s usb-a naravno da se moze, bios ti dozvoljava da odaberes opciju za bootanje, tu odabertes usb i eto...

Datum registracije
    27-05-09
    Poruka
    183
    Liked
    0 times

tnx Sahataba

cd rom radi ali ga windowsi ne prepoznaju i vec imam nove windowse sam kaj ih nemogu sprzit jel mi windowsi ne citaju cd rom

Regularni forumaš Alien Scum Slaughter Champion, Baby Bird Champion, Angel Falls Champion, All Ball Champion, Mortanoid Champion, Armor Cupid Champion, Rat Shooter Champion, A Stitch in Time - Present Champion, Acres of gold Champion, Alien Showdown Champion, Action Fish Champion, Bola Champion, A Stitch in Time - Future Champion, Bezerk Champion, Bombjack 3: Hard Levels Champion, 9 Ball Pool Champion, Bubble Bobble The Rival Champion, Alien Hunter Champion, Alien Bounce Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Fish Shooter Champion Avatar od korisnika zbracun
    Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

POkušaj sa ovim. Odeš na disk "C", Windows, System32. Tamo pronađeš "diskmgmt.msc" i pokreneš sa dvoklikom. U doljnjoj polovici prozora bi se trbao nalaziti i optički uređaj, ali bez slovne oznake. Klikneš desnom tipkom na njega i odabereš iz padajućeg izbornika Change Drive Letter and Paths. Tu klikneš na Add i on će ti predložiti slovo za dodjelu tom uređaju. Stisneš OK, i sada bi se ikona trebala pojaviti na popisu u My Computer.

Lajkaj nas na Facebooku