Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi BIOS ne starta-WHY???? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pazi sad- palim komp ne starta BIOS- nema bipa ni niceg- WTF?????????? ima ko kakvo rjeshene????...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-07, 12:32   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 550
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase
BIOS ne starta-WHY????

Pazi sad- palim komp ne starta BIOS- nema bipa ni niceg- WTF?????????? ima ko kakvo rjeshene????
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 18:48   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-03-07
Poruka: 27
realis se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku realis
Question Re: BIOS ne starta-WHY????

možda napajanje?

rene
Realis Web Shop
realis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 20:35   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Re: BIOS ne starta-WHY????

probaj otvorit kučićte, izvadi memoriju iz slotova pa probaj, ako sad bipka ima nade, varti memoriju i probaj

ako nema ni tad zvuka problem je u poči ili grafičkoj kartici ili napajanju kako kaže kolega...potraži stručnu pomoć
mojservis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 22:50   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

a gle nisam ja sad newbie, probo sam ja sve sta sam znao- clearo CMOS i sve pa nishta, ja sam mislil ak imate neke "nesvakidashnje" metode!

ipak hvala!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 23:06   #5 (permalink)
praskaton, nick praskaton

Godina: 20
Poruka: 7,693
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Probaj izvadit memoriju, ako onda ne budeš čuo onaj zvuk kad ga opet upališ, onda znači da je otišla ili matična ili procesor ili oboje, ali najvjerojatnije matična

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 23:42   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Odi na site od matične ploče koju imaš i vidi što znači paljenje bez bipa, u kombinaciji sa recimo upaljenim crvenim svjetlom od harda i sl. Takav jednostavana diagnostika je ugrađena u matične ploče...

BEz bipa bi nače trebao biti problem sa ramom... mislim...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 09:28   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

fala, opet ali ja sam probo sve to i dao procesor frendu, kod njega radi. Dao sam mu memoriju radi. On stavi svoj procesor u moj komp, neradi. tak smo kombinirali i sve smo zamjenili, opet isti kurac. Jer meni CPU kuler dela, sve se fino vrti al nema bipa! Probo sam i "Magic button"- tocnije SVE, SVE gumbe na tastaturi- opet nishta, mjenjo bi ja i plocu al kad su sve istog socketa duplo slabije od mojee, a moja se nema za nabavit u "provjerenim" ducanima..............
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 10:03   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ak sve osim ploče radi ... a ono, kolko god je neugodno, moraš se najvjerojatnije pomirit s time da je ploča ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 10:28   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

ma jasno mi je al reko da vidim jel neko iskusniji nesh zna........
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 21:17   #10 (permalink)
praskaton, nick praskaton

Godina: 20
Poruka: 7,693
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

A očito je da je ploča otišla, nema joj više spasa, morat ćeš mijenjat!

Ali još za svaki slučaj, da budeš 100% siguran, stavi procesor i ram od frenda na svoju ploču, pa ako ne radi, onda je tisuću posto ploča

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bios, pokretanje biosa, startanje biosa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113