| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi BIOS ne starta-WHY???? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pazi sad- palim komp ne starta BIOS- nema bipa ni niceg- WTF?????????? ima ko kakvo rjeshene????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter | možda napajanje? rene
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: BIOS ne starta-WHY???? probaj otvorit kučićte, izvadi memoriju iz slotova pa probaj, ako sad bipka ima nade, varti memoriju i probaj ako nema ni tad zvuka problem je u poči ili grafičkoj kartici ili napajanju kako kaže kolega...potraži stručnu pomoć
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 550
![]() ![]() | Re: BIOS ne starta-WHY???? a gle nisam ja sad newbie, probo sam ja sve sta sam znao- clearo CMOS i sve pa nishta, ja sam mislil ak imate neke "nesvakidashnje" metode! ipak hvala! ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: BIOS ne starta-WHY???? Probaj izvadit memoriju, ako onda ne budeš čuo onaj zvuk kad ga opet upališ, onda znači da je otišla ili matična ili procesor ili oboje, ali najvjerojatnije matična
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BIOS ne starta-WHY???? Odi na site od matične ploče koju imaš i vidi što znači paljenje bez bipa, u kombinaciji sa recimo upaljenim crvenim svjetlom od harda i sl. Takav jednostavana diagnostika je ugrađena u matične ploče... BEz bipa bi nače trebao biti problem sa ramom... mislim...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 550
![]() ![]() | Re: BIOS ne starta-WHY???? fala, opet ali ja sam probo sve to i dao procesor frendu, kod njega radi. Dao sam mu memoriju radi. On stavi svoj procesor u moj komp, neradi. tak smo kombinirali i sve smo zamjenili, opet isti kurac. Jer meni CPU kuler dela, sve se fino vrti al nema bipa! Probo sam i "Magic button"- tocnije SVE, SVE gumbe na tastaturi- opet nishta, mjenjo bi ja i plocu al kad su sve istog socketa duplo slabije od mojee, a moja se nema za nabavit u "provjerenim" ducanima..............
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: BIOS ne starta-WHY???? A očito je da je ploča otišla, nema joj više spasa, morat ćeš mijenjat! Ali još za svaki slučaj, da budeš 100% siguran, stavi procesor i ram od frenda na svoju ploču, pa ako ne radi, onda je tisuću posto ploča ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: bios, pokretanje biosa, startanje biosa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.