| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Broadband WAN Miniport PPPOE u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako..Ja sam dobila dsl i isla sam normalno spojit se na net i napravila sve po uputama ali nece ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Broadband WAN Miniport PPPOE Ovako..Ja sam dobila dsl i isla sam normalno spojit se na net i napravila sve po uputama ali nece me spojiti na net preko LAN-a nego tek kad sam instalirala WAN Miniport PPPOE onda me preko toga novog connecta zeli spojiti...U cemu je problem i postoji li uopce problem ?...Hvala unaprijed svim pametnim glavicama ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: Broadband WAN Miniport PPPOE Citat:
stalno wan miniport...najvjerojatnije su driveri u pitanju... cim sam instalirala bez problema sam se spojila ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Broadband WAN Miniport PPPOE Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Broadband WAN Miniport PPPOE ima fora kojima se i onaj standardni simensov modem moze prebaciti u routing mode, al ne vidim neku potrebu da se kupuje router? sta je tesko kliknuti "connect"???
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broadband WAN Miniport PPPOE Ma nije teško....Ali ja nisam znala jesam li ja nes krivo napravila ili je to tako ok... Ako je ok kako vi kazete bas me briga za router... I nemam siemensov modem nego neki D-Link ADSL2 + Router hehe eto to mi pise...Ja sam tudum po tom pitnju pa ono... Uglavnom hvala vam puno puno....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Broadband WAN Miniport PPPOE Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broadband WAN Miniport PPPOE Imam jedan komp... I to lalptop trebam dobiti WLAN ovih dana... Hvala
| | |
![]() |
| Tagovi: broadband, miniport, pppoe, wan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:52.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...