| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi BS player 2.0 u Tehnologija i Tehnika forumu; ne skidajte novi BS player 2.0....domislili su se dvije varijante free i pro....kada skinete free onda vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne skidajte novi BS player 2.0....domislili su se dvije varijante free i pro....kada skinete free onda vam i skine neku drku koja vam stalno jebe firewall i spaja se na net za maltretiranje reklamama i što li već...a ako to uninstalirate onda vam neda da koristite free verziju nego bi trebali instalirati pro...sve u svemu sada ih i ja nabijama na k.... svaki prijedlog boljeg playera je dobrodošao....??????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BS player 2.0 ne seri? sta su uveli adware pizdarije? ccc btw ja koristim vec godinu-dvije Media Player Classic iz paketa K-Lite codec... da napomenem nema veze s Microsoftom iako je ime slicno ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: BS player 2.0 Što starije to bolje što se tiče bsplayera ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istina imao sam neku staru verziju i istoga trena sam je instalirao ponovo nazad......bs player nije loš jedino što me smeta što ne možeš na njemu ubrzano "premotavati".....to je glupost.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: BS player 2.0 Bio sam skinuo prije tjedan dana tu free verziju BsPlayera i sjebo se uključuje mi se stalno nod32 i onda ga nisam mogao ni instalat pa da ne gubim živce lijepo u smeće sa tim sranjem. A što se tice toga da je samo takav problem na ovoj verziji nije , već je i na prijašnjim ( bar nekim ) :čekić
__________________ Pijemo pivo i jebe nam se živo |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BS player 2.0 Citat:
BSPlayer 2.11 Pro If you think that players have never satisfied your wishes and your needs – we have made a professional version, which offers additional functionality and advantage. What does the BS.Player™ 2.11 Pro have to offer? * Customizable Equalizer * Support for Capture/Tuner devices * Capture Video to file * Integrated subtitle editor * Network file buffering * Improved subtitles * Improved VMR9 support * Technical email support * DVD support (codecs required) * Free one year subscription upgrade Gogy: Pro se plaća... nema govora o stavljanju takvih linkova Zadnji Uredio Gogy : 13-09-06 u 22:14. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bs player, bsplayer, player |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.