| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi BS player 2.0 u Tehnologija i Tehnika forumu; Zašto očajavati? Mene je nervirala ikonica u System trayu, ali sam se dosjetio ovog: 1. regedit 2 F3 (find ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-03-08 Godina: 17
Poruka: 1
![]() | Re: BS player 2.0 Zašto očajavati? Mene je nervirala ikonica u System trayu, ali sam se dosjetio ovog: 1. regedit 2 F3 (find adware): AdVantage 3. doći do onog mjesta gdje se knjuč "AdVantage" nalazi pod RUN next programs 4. Obrisati sa te liste ;-) 5. Obrisati cijelu mapu sa svim datotekama iz Program filesa ;-) 6. biti bezbrižan,jer više nema AdVantagea ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BS player 2.0 Gom media player koristite.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bs player, bsplayer, player |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.