| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Bytverify trojan u Javi u Tehnologija i Tehnika forumu; Kada radim deepscan analizu s NOD32. Nod pronalazi trojanca kojeg pisuje ovako: Citat: C:\Documents and Settings\Matilda\Application Data\... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Bytverify trojan u Javi Kada radim deepscan analizu s NOD32. Nod pronalazi trojanca kojeg pisuje ovako: Citat:
Ja osobno mislim da bi to trebala obrisati ručno ako nod neće automatski i ne vidim zašto bi ovakav file mogao bilo šta narušiti. Imam internet bankarstvo koje koristi ovu Javu??? Tko ima bilo kakova iskustva s ovim trojanom. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bytverify trojan u Javi Dosta opasan trojan, ja ti preporučam da napraviš system restore point, obrišeš fajl, restart windowsa, ako je sve u redu ok, ako nije onda vratiš system restore na point koji si napravila. BTW ovo za stabilnost sistema ti za 80% fajlova kaže... nije istina. Al svejedno napravi system restore point, za svaki slučaj
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bytverify trojan u Javi Ovo nije glupost, trojan je opasano 6 ili 7/10 otprilike... bar sam ja tako našo
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bytverify trojan u Javi Ne vrijedi samo fajl iz zipa... moraš cijelu arhivu
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bytverify trojan u Javi Ma počistila sam ja cijelu c particiju prvo s quarantin, pa s delete, ali ovo mi nije dozvoljavao ni deletat ni quarantinirati. Kad sam restartala komp ostao je na tom istom mjestu, ali čim sam probala chatat ponovo se razletio po kompu. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bytverify trojan u Javi Pa moraš ga ručno obrisat a ne pomoću noda... naravno da nod neda
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bytverify trojan u Javi Ma radi šta oš idem spavat ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bytverify, javi, trojan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Trojans and Ports | Cyrus | Računala | 0 | 22-09-05 14:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.