| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Card Reader - Kamo se treba uštekati? u Tehnologija i Tehnika forumu; @ ovak imam doma CARD READER koji nije na USB @ i sad neznam kam ga trebam zaštekati @ ime CARD READER ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Card Reader - Kamo se treba uštekati? @ ovak imam doma CARD READER koji nije na USB @ i sad neznam kam ga trebam zaštekati @ ime CARD READER 8-in-1 INTERNAL 3.5'' @ ima onaj kabel mali neki neznam kam treba zaštekati @ hitno mi je pa ak možda mi može ko objasniti ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Card Reader - Kamo se treba uštekati? @ a di da uštekam ![]() @ znam i ja da ide u matičnu al trebam točno mjesto ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Card Reader - Kamo se treba uštekati? Probaj ga uštekat u žuti (možda je druge boje) priključak na ploči, u koji se obično priključuju dodatni USB-ovi, trebal bi imati 1 ili 2 takva priključka, smješteni su ti obično na dnu ploče, nemreš fulati.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Card Reader - Kamo se treba uštekati? @ hmm ok idem nest probati .. hvala ti .. ![]() @ e da primjetil sam da imas moje ime i nicka u svom nicku @ ivan se zovem a nick mi je vanus @ a tvoj nick ivanusic , ivanusic ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: card, kamo, reader, treba, us tekati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!