| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi CD-ROM u Tehnologija i Tehnika forumu; evo imam jedan problem... svaki put kad stavim cd u przilicu komp mi se resetira, bez ikakvog upozorenja.. sam ..... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: CD-ROM najprije standardan postupak skeniranja napravi (spybot s&d, adaware, antivirus neki...)
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: CD-ROM Firmware ti je upgrade za pržilicu, al svaki model ima svoj Firmware, daj ako koristiš nero, odi na start, all programs, nero, i tam probaj negde najti nero info tool, i onda odaberi tu pržu, i kraj nje ti piše odma model, npr.(pogledaj sliku) ili ako ne koristiš nero, odi na control panel-->system-->Hardware-->device manager-->dvd/cd-rom drives, i tam kraj lg ili kaj več piše, bi trebal model pisati, al ak moreš prek nerovog info toola, onda daj prek njega pogledaj. ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: CD-ROM Evo ti link za Firmware, nisam mogel dati direktni link, jer mi nije dalo, pa sam skinul pa uploadal, dok skineš, onda instaliraj, i ne diraj niš dok ne dojde do kraja, onda buš trebal restartati, evo linka, e ,da to ti je verzija firmware-a 1.04 http://rapidshare.de/files/26030318/...4_EW_.zip.html
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: cdrom |
« ZLOB trojan
|
Service pack2 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Iron Maiden diskografija | wonderwall | Glazba | 2 | 15-07-06 17:27 |
| Various Artists - The Very best of The 80's (17Cd's) | walker | Glazba | 0 | 09-04-06 19:32 |
| Simple Minds - Live In The City Of Light (2 CD) [1987] | walker | Glazba | 0 | 21-12-05 19:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.