| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi cmi8738 u Tehnologija i Tehnika forumu; nabavio sam zvučnu karticu pci cmi8738 i ne mogu nać driver za windows vistu(64)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: cmi8738 da još uvijek je problem S Vistom 64... Vista 32 ima puno više drivera i svakodnevo kroz Microsoft prolaze stotine drivera na testiranju uostalom zašto Vista 64 još uvijek ne donosi nikakve prednosti nego samo problenme u radu i kompatibilnosti?! tek kad izađe više novih programa u 64bitnoj verziji to će imati smisla
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: cmi8738 ja nisam i zadovoljan sam Vistom uglavanom (koristim je više od 6 mjeseci), naravno ima mana ali i to će sjesti na svoje mjesto.... sad vam ja XP super ali iste rasprave su bile ikad je izašao XP, te nema drivera te pun je puna bugova i rupa, pa service pack1 i 2 i eto sad sve fino radi a i korisnici su se spijateljili s sistemom... dakle ne treba žuriti na Vistu samo da bise hvalili da imate Vistu, pogotovo manje iskusnim korisnicima...operativni sustav je jako komplekasn za razvoj i ne možemo očekivati da isprve sve idealno radi probajte vi organizirati tisuće programera koji zajedno rade na Visti ali svaki tim razvija pojedine komponente pa se ve to spojiti u cjelinu koja će raditi bez greške...često nemožete spojiti ono što su radila samo dva programera?! Vista ima smisla na novim računalima a ostali polako koristite ono što vam radi dobro na vašim konfiguracijama... ionako iduće godine Xp se više ne bud eisporučivao na novim računalima
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: 8738 |
« Vundo Fix
|
Windows Intaller »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.