Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi DC++ problem, ne otvara ništa ?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam vezu flatrate maxadsl 1024/192 kbs i uspješno sam otvorio portove na Routeru i Firewallu za DC++ međutim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-07, 21:54   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-11-06
Godina: 32
Poruka: 23
mydante se izdvaja iz mase
DC++ problem, ne otvara ništa ??

Imam vezu flatrate maxadsl 1024/192 kbs i uspješno sam otvorio portove na Routeru i Firewallu za DC++ međutim ima problema.

Odmah nakon otvaranja DC++ dolazi mi poruka:
"Failed to crreate port mappings.please set up your NAT yourself"
Nakon klika na ok otvori se DC++ i kliknem na Public hubs te odaberem neki Hub i connect. Izlista mi cijeli spisak korisnika. Kliknem na bilo koga i odaberem Get file list i onda dole piše connecting i tako stoji satima.
Vjerovatno treba nešto podesiti u DC++.
Može li ko objasniti šta ovde podesiti
mydante je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:12   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 80
mix_osk se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mix_osk
Re: DC++ problem, ne otvara ništa ??

stavi si na firewall(passive,last resort)
mix_osk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:14   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ne nije to, nego di imas noviji dc++ , a noviji dc++ ti nece ucitat te liste koje su ti default
http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 - skini ovu listu i onda probaj!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 13:28   #4 (permalink)
Starter

Nisi me razumio.
Odem na http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 i tu se spojim na bilo koji hub npr. na dalmacija-kafic.no-ip.info:4111 .
Znači ja se spojim na bilo koji hub bez problema (On mi uredno izlista u desnome okviru listu svih sudionika) ali kad kliknem na bilo koga i odaberem Get file list, piše mi connecting .... i tako stoji satima i ništa se ne događa.
Nije mi jasno zašto se to događa jer, ponavljam na routeru i firewallu su otvoreni portovi za DC.
Očito nešto nije pravilno podešeno u DC, ali šta ?
Prvi puta radim sa DC++ pa neznam, stoga i tražim pomoč na ovome forumu.
mydante je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 19:05   #5 (permalink)
Banned

Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

lol , jel si ti zaparavo OSTAVIO SATIMA da se connectira?

napravi ovo sto ti je mix reko. i ispod toga ukljuci direct connection (to ti je sve na connection settings)
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 13:48   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 26
Poruka: 21
marko10 se izdvaja iz mase

E ja imam problem odem na quick conest i unesem tu listu koju si gore postavio i pise mi ovo

*** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2...
*** Connected
*** Connection closed
marko10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 07:42   #7 (permalink)
Starter

Kažem ti stalno dole piše connecting ....... i doslovno sat vremena sam ga pustio da se proba spojit.
I tako neče nikako da se spoji sa nekim.
Kao što sam rekao na routeru i firewallu su otvoreni portovi tako da mi totalno nije jasno zašto me ovoliko j..e a drugima radi OK.
Više neznam šta da uradim
mydante je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 09:33   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 80
mix_osk se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mix_osk

meni sve normalno radi!jer imas dosta gb za upload?to ti traze na nekim hubovima!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 10:04   #9 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: marko10 Pogledaj Poruke
E ja imam problem odem na quick conest i unesem tu listu koju si gore postavio i pise mi ovo

*** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2...
*** Connected
*** Connection closed
nije ti to hub, znači ne ide ti to u quick connect, to ti ide u ono : public hubs
evo, čak sam ti i sliku stavio

Citat:
Pravi autor: mix_os Pogledaj Poruke
meni sve normalno radi!jer imas dosta gb za upload?to ti traze na nekim hubovima!
nije to jer se onda ne bi ni spojio na hub
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg untitled.jpg (177.9 KB, 7 pogleda)
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:36   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 26
Poruka: 21
marko10 se izdvaja iz mase

E to me zanima kad odem na ovoj zadnjoj slici sto si postavio na configure imam 2 hub liste (prilikom instalacije) gore pise add (skinio sam onu gore hub listu sto si ti postavio) ,no kada kliknem na add nista se nedogadja .. jel ima neki drugi nacin da otvorim listu ..

imam dc++ 0,698 neznam dali je to bitno ..
marko10 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nis ta, otvara, problem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108