| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DC++ problem, ne otvara ništa ?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam vezu flatrate maxadsl 1024/192 kbs i uspješno sam otvorio portove na Routeru i Firewallu za DC++ međutim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06 Godina: 32
Poruka: 23
![]() | DC++ problem, ne otvara ništa ?? Imam vezu flatrate maxadsl 1024/192 kbs i uspješno sam otvorio portove na Routeru i Firewallu za DC++ međutim ima problema. Odmah nakon otvaranja DC++ dolazi mi poruka: "Failed to crreate port mappings.please set up your NAT yourself" Nakon klika na ok otvori se DC++ i kliknem na Public hubs te odaberem neki Hub i connect. Izlista mi cijeli spisak korisnika. Kliknem na bilo koga i odaberem Get file list i onda dole piše connecting i tako stoji satima. Vjerovatno treba nešto podesiti u DC++. Može li ko objasniti šta ovde podesiti ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? ne nije to, nego di imas noviji dc++ , a noviji dc++ ti nece ucitat te liste koje su ti default http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 - skini ovu listu i onda probaj! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? Nisi me razumio. Odem na http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 i tu se spojim na bilo koji hub npr. na dalmacija-kafic.no-ip.info:4111 . Znači ja se spojim na bilo koji hub bez problema (On mi uredno izlista u desnome okviru listu svih sudionika) ali kad kliknem na bilo koga i odaberem Get file list, piše mi connecting .... i tako stoji satima i ništa se ne događa. Nije mi jasno zašto se to događa jer, ponavljam na routeru i firewallu su otvoreni portovi za DC. Očito nešto nije pravilno podešeno u DC, ali šta ? Prvi puta radim sa DC++ pa neznam, stoga i tražim pomoč na ovome forumu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? lol , jel si ti zaparavo OSTAVIO SATIMA da se connectira? napravi ovo sto ti je mix reko. i ispod toga ukljuci direct connection (to ti je sve na connection settings) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 26
Poruka: 21
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? E ja imam problem odem na quick conest i unesem tu listu koju si gore postavio i pise mi ovo *** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2... *** Connected *** Connection closed |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? Kažem ti stalno dole piše connecting ....... i doslovno sat vremena sam ga pustio da se proba spojit. I tako neče nikako da se spoji sa nekim. Kao što sam rekao na routeru i firewallu su otvoreni portovi tako da mi totalno nije jasno zašto me ovoliko j..e a drugima radi OK. Više neznam šta da uradim |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? Citat:
evo, čak sam ti i sliku stavio nije to jer se onda ne bi ni spojio na hub | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 26
Poruka: 21
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? E to me zanima kad odem na ovoj zadnjoj slici sto si postavio na configure imam 2 hub liste (prilikom instalacije) gore pise add (skinio sam onu gore hub listu sto si ti postavio) ,no kada kliknem na add nista se nedogadja .. jel ima neki drugi nacin da otvorim listu .. imam dc++ 0,698 neznam dali je to bitno .. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nis ta, otvara, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:10.

UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!!