| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DC++ problem, ne otvara ništa ?? u Tehnologija i Tehnika forumu; E apex je bar malo ljepse napravljen i cak mi izlista na pocetku one liste ..zemlje ....SAD ,Francuska ,Engleska ..... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 26
Poruka: 21
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? E apex je bar malo ljepse napravljen i cak mi izlista na pocetku one liste ..zemlje ....SAD ,Francuska ,Engleska ..... i od 10 pukusaja cau u jednu i udjem (ulazio sam u sve mi je min share 10 gb jer nemam vise za share) izlista mi na toj jednoj i clanove i kad odem na get file list .... conecting ......i nista Na prvoj stranici ste postavili link za hub listu koija je zipana ,odzipam ju i nemogu ju otvorit .. znam da je ovo jedini program gdje se puno i neznam na kojem mjestu se toliko domacih stvar imoze nac (domace mislim na ex-yu) .... al ovo mi nema vise smisla ,duzem ruke od ovog programa .. jer me definitivno nece ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) | |||||
| Starter Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 22
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
. Citat:
program je prva liga![]() Zadnji Uredio silence : 22-05-07 u 13:06. | |||||
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 26
Poruka: 21
![]() | Re: DC++ problem, ne otvara ništa ?? IgIMaN e puno ti hvala da imam ruter nisam zano da moram otvarat portove vidis sigurno je stvar do toga onda cu se probat jos pozabavit s time ... limeware imam i bareshare i za strane stvari je super al za domace recimo filomve novije pjesme 0 bodova .. hvala ti jos jednom nemam bas vremena ovih dana (vidis koliko je sada sati naso sam 5 min prije spavanja) .. ako zapnem javim ti sta nece zasto nece .. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nis ta, otvara, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

program je prva liga