| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DEMONID u Tehnologija i Tehnika forumu; PLEASE ima li itko pozivnicu za DEMONOID???? vječno zahvalana josipaxxx@gmail.com... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: DEMONID imaš temu o torrentima u "Računala i Internet" .. od public trackera koristi Mininova.org, torrentspy.com i thepiratebay.com i UVIJEK pročitaj komentare .. jer ako ima virusa i podvala, onda će neko to i napisat ... to su 3 najjača torrent weba ... najpoznatiji public trackeri i hrpa ljudi je tamo .. i čim neko skuži da je neko sranje u torrentu, onda i napiše ... čitaj komentare i ne bi trebalo bit problema |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEMONID Kakvi ima kriterij? Ja nisam nikaj nikad skužel Ratio mi je 23 i downloadam bez brige. Kad mi se žuri samo downloadam, a uplod mi je samo taj file koji downloadam i to 8 kb/s. I to ako! A pozivnica... Ni za to ne znam! Kliknuo sam na neki linko negdje na ruskoj stranici, registrirao se i to je bilo to. Pa zato blijedo gledam ovo što vi pišete i strašite me! ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-04-07 Godina: 23
Poruka: 20
![]() | Re: DEMONID Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: demonid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |