| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DEMONID u Tehnologija i Tehnika forumu; joj, ja čim vidim ruska stranica, odma upalim još jedan anti-virus... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Banned | Re: DEMONID kažem ti .. Torrentspy.com - The Largest Bit Torrent Search Engine Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The worlds largest BitTorrent tracker Mininova : The ultimate BitTorrent source! to je iz mojih bookmarka ... svi torrenti koje skidam, skidam od tamo .... svi imaju sistem komentara, tak da za većinu torrenta možeš vidit kaj ljudi kažu .. pa ako ima neko sranje, neko to jako brzo javi .... ne bi ti preporučio, da ne koristim i sam ... na torrentspy-u čak imam i account ... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEMONID 0,23! Krivo otipako sam... Ma, meni nit' Rusi ne mogu nikaj! Osim kaj mi neki mali žuti iz Bei Ying-a pokušavaju u komp!Ima proxy servera koliko hoćeš, pa kad nešto istražujem, idem preko nekog... Torrentspy mi je bio prvi izvor torrenta što sam probao nekad... Što je prvo, dobro je, rekli bi naši stari! A i ne skidam "puno", ne ide baš nešto previše u 5 GB, ali meni je Demonoid čist dosta. |
| | |
![]() |
| Tagovi: demonid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

pa mi svašta dobro dođe

iz Bei Ying-a pokušavaju u komp!