| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi dual channel ne radi u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam asrockovu maticnu 939dual-sata2,ali1695,ddr,agp i pci-e...koja podrzava dual channel ddr 400,nadalje imam kingmax ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | dual channel ne radi Imam asrockovu maticnu 939dual-sata2,ali1695,ddr,agp i pci-e...koja podrzava dual channel ddr 400,nadalje imam kingmax 512mb ddr sdram pc3200(200mhz) 64bit memoriju i drugu za koju neznam tocno ime 512mb ddr sdram pc3200(200mhz) 64bit memoriju. 1.Zasto mi ne radi dualchannel? Jel moze biti tako osjetljivo jer su druga imena? specifikacije iste,upiknuo sam ih na 1 i 3 slot... 2.Ako uzmem jos jednu kingmaxovu (istu kao vec navedenu) i stavim ju na maticnu,hocu li imati dualchannel na te 2 kingmaxove, i ako ukopcam i ovu trecu hoce li ostat dual na kingmaxovim? ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dual channel ne radi a nemora ti znacit da ti je dual na 1 i 3 slotu. moze ti bit na 1 i 2 kao meni. vidi dal su ti utori ofarbani mozda u dvije boje
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dual channel ne radi za rad u dualchannel modu: - memorije moraju biti uparene odnosno iste, najbolje kupljene istovremeno (često se desi da ne rade zajedno memorije različitih proizvođača mada imaju iste karakteristike) - ne možeš imati neparan broj memorija odnosno popunjenih slotova recimo 2 + 1 - i opet ću se ponoviti neznam već po koji put..memorije moraju biti ispravne i dobro testirane jer svi problemi u radu računala u 90% slučajeva dolaze od loše memorije)
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: channel, dual, radi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.