| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DVB-T TV tuner u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako.trebam pomoc.imam laptop acer aspire 5920g koji ima ugređen DVB-T TV tuner ali kada pokrenem tv on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 42
![]() | DVB-T TV tuner ovako.trebam pomoc.imam laptop acer aspire 5920g koji ima ugređen DVB-T TV tuner ali kada pokrenem tv on uspije pronaci 6 programa i kada izaberem bilo koji program on reproducira samo zvuk ali ne i sliku. jel ima tko kakav prijedlog? hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 145
![]() | Re: DVB-T TV tuner E dat ću ti ja svoj, moj reproducira sliku, a zvuk ne reproducira, pa će ti biti taman... ![]() To za traženje, probaj negdje se prebaciti na kablovsku (ako to koristiš) i onda odabrati region. (Ako to već nisi uradio). A što nema slike, možda ti trebaju driveri, quick time, ili tako neke slične stvarčice. Ili probaj skinuti drugi preglednik, koji ti je sad?
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 42
![]() | Re: DVB-T TV tuner vec sam ga probao prikljuciti na kabelsku i ista je stvar.ma to ja "gledam" preko vistinog windows media centra.a vidio sam da ljudi spominju neki program dscaler i da preko njega gledaju.nemam pojma. valjda nesto budem iskemijao ![]() znam da hvatam croatelov signal ali kad mi ne hvata ni jedan drugi |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

jel ima tko kakav prijedlog? hvala

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!