| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DVD -> DivX problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Vec sam 50ak dvda prebacio u divx i nikad nisam imo problem... ali u zadnje vrijeme uvijek ista glupost mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | DVD -> DivX problem Vec sam 50ak dvda prebacio u divx i nikad nisam imo problem... ali u zadnje vrijeme uvijek ista glupost mi se pojavi. Slika mi kasni par sekundi za zvukom... wtf? je to neka zastita na dvdu ili je problem kod mene? koristim ovu metodu http://www.croportal.net/forum/racun...r-autogk-5951/
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DVD -> DivX problem problem je iskljucivo u procesu konvertiranja... neki programi imaju opciju "syncronize audio&video". takodjer probaj promijeniti audio codec. npr ako koristis lame_mp3, probaj encodirati s mp3pro codecom itd... kombiniraj... takodjer postoje programchichi koji mogu sinkronizirati, no ne mogu se sjetiti imena jer nisam dugo ripao dvd-e, a nisam ih ni tada koristio... budem potrazio...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DVD -> DivX problem Ja koristim autogk, i uspjesno sam konvertao vise od 50 filmova... sad mi nije jasno zasto se to dogada... inace, ovo syncronize je nesto sto mogu naknadno napravit? ili prije konvertanja... ne znam koji audio codec koristim, di to pogledam... hvala na odgovoru
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: divx, dvd, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) | BoBo | Računala | 15 | 02-10-06 18:10 |
| Sve što trebate znati o DivX-u | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 13 | 10-04-06 11:38 |
| DivX u DVD sa AC3 - 5,1 surround zvukom | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 14:43 |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.