| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DVD pržilica - problem u Tehnologija i Tehnika forumu; onda daj meni objasni..pol dvd-a ne ochitava..uopće nish ne prepozna..i krepa jednostavno..pa moram izvaditi dvd ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DVD pržilica - problem onda daj meni objasni..pol dvd-a ne ochitava..uopće nish ne prepozna..i krepa jednostavno..pa moram izvaditi dvd i u device menađeru otich na scan for new device..i onda ga nadje.. a na xpeu dela normalno..jebote prašina..nije da ga mrdash..a prastari lg koji je iz 99
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: DVD pržilica - problem Postoje posebni cd-i i tekućina za čišćenje leća lasera. Na svojem donjem sloju imaju sitne četkice koje tada očište leću kada ga pokrenemo u dvd/cd pogonu. Ako to ne pomogne možda je vrijeme da promijeniš dvd pogon ili da odeš serviseru.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: DVD pržilica - problem ma to su fušarski cd-i i fušarski dvd-i...i fušarski programi skinuti i krekirani koji uvijek stekaju!! ja kupim trax data u Getrou i snima sve OK...kupim ga u trgovini inf. opreme i svkai treci mi snima, a ove druge izbaci van na pola.. Deep burner besplatni program za snimanje i najbolji je..bolji i od Nera i od windowz media playera za snimanje
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, problem, przilica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Arabswell DVD Complete "Stuff" 2006, 94 DVD appz | slay | Računala | 9 | 06-09-07 11:38 |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| DVD pržilica problem | ludiabra | Računala | 6 | 30-12-05 21:50 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

otich na scan for new device..i onda ga nadje.. a na xpeu dela normalno..jebote prašina..nije da ga mrdash..a prastari lg koji je iz 99