| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DVD recovery u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me dal netko zna koju firmu(po mogućnosti u zagrebu i okolici) koja se bavi sa spašavanjem podataka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DVD recovery zanima me dal netko zna koju firmu(po mogućnosti u zagrebu i okolici) koja se bavi sa spašavanjem podataka sa cd-a, dvd-a. Snimao sam nešto važno sa Sony DVD kamerom i u jednom trenutku, negdje nakon 10-15 min snimanja mi je zablokiralo i nisam mogao više ništa. Probao sam sa CDRoller programom nešto napraviti ali on mi radi taj recovery jakooo sporo, trebalo bi mu možda mjesec dana da to napravi kolko je spor. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: DVD recovery evo ti linka na Infolab, oni su najiskusniji i imaju opremu...mi surađujemo s njima kad ne možemo sami vratiti podatke s diskova... http://www.servis.com.hr/
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, recovery |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.