| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DVD sound problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Biti cu kratak...i molim za pomoc ako netko ima iskustva. Kopirao sam crtani film na DVD. Koristio sam DVD ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-07 Godina: 42
Poruka: 4
![]() | DVD sound problem Biti cu kratak...i molim za pomoc ako netko ima iskustva. Kopirao sam crtani film na DVD. Koristio sam DVD Shrink 3.2 i Nero za prženje.... Nakon cijelog postupka na filmu se čuje samo muzika ali ne i govor likova....(sinkronizacija) (reprodukcija na DVD Playeru, LG....star godinu dana) Isti film reproduciram na PC-u i sve je OK. Isto tako....svi kupljeni filmovi (crtani) normalno rade u LG Playeru dok ovi moji baš i ne.... Samo sam ih nekoliko uspio ispravno kopirati i ne kužim u čemu je štos. Hvala na svim odgovorima
__________________ Svi misle na sebe samo ja mislim na mene |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 145
![]() | Re: DVD sound problem Pa vjerovatno si pri kopiranju oštetio/premjestio sinkronizaciju, sad je to u formatu koju DVD ne prepoznaje, a na komp-u radi
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!