| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DVR - 112D prženje u wave formatu u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam novu Pioneer pržilicu DVR-112D. Pržim inače u Neru 6 ultra edition. Kad pržim DVD-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 25
![]() | DVR - 112D prženje u wave formatu Kupio sam novu Pioneer pržilicu DVR-112D. Pržim inače u Neru 6 ultra edition. Kad pržim DVD-e radi fino. Kad pržim mp3 radi fino. E kad hoću spržit cd u wave formatu od recimo 16 pjesama, pjesme mi nisu snimljene onim redom kako sam ih poredao, naslovi pjesama su pobrkani i jedno 3, 4 pjesme od tih 16 nemogu niti poslušati, iako ih cd player registrira. U čemu bi mogao biti problem? ![]()
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| next best thing | Re: DVR - 112D prženje u wave formatu Citat:
kojom brzinom ???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: DVR - 112D prženje u wave formatu E pa ovako stara NEC pržilica nudila mi je brzine 4X8X16... itd. A ova PIONEER mi nudi 4X10X...itd. Obično sam pržio na X8, ali kako na PIONEERU nema te brzine pržim na X10. Doduše probao sam na X4 ali isto se dešava.
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: DVR - 112D prženje u wave formatu nema brzine 8X , promijeni firmware. definitivno.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| next best thing | Re: DVR - 112D prženje u wave formatu nađi na netu, pineerovu stranicu, tamo imaš for free firmware, downloadaš, odiinstaliraš driver od ove, restartaš i instaliraš novi driver. evo prvo što sam našo Firmware DOWNLOAD : PIONEER CORPORATION
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: DVR - 112D prženje u wave formatu Instalirao sam Firmware sa linka koji si mi stavio, ali mislim da nije do toga. Ovako, ako stavim pržit cd u wave formatu imam na NERO-u opciju NO PAUSE BETWEEN TRACKS, na staroj pržilici to sam koristio za live koncerte i inače za albume jer svaka pjesma ionako ima sekundu dvije tišine na kraju. Međutim sada na ovoj pržilici ako uključim ovu opciju TRACK 1 svira normalno, TRACK 2 koja traje npr 2:34 min počinje na displayu od linije odbrojavati minus sekunde sve do kraja pjesme odnosno -2:34. Tada ide 0:00 i počinje (3. pjesma) koja je još uvjek na displayu TRACK 2 ali sada sekunde idu u plus sve do kraja te pjesme. TRACK 3 (ustvari 4. pjesma) isto tako ide u minus pa nakon toga počinje (5.pjesma) još uvjek kao TRACK 3 samo sekunde idu u plus itd. A ako hoću prskočit pjesmu (next) i npr hoću poslušat 2. po redu svirat će mi TRACK 2 ali od nule pa u plus što znaći da će svirat zapravo 3.pjesmu. Mislim da je problem minoran ali zbunjuje i zapravo živcira. Razlog zbog kojeg se to događa nije mi špoznat. Ima li neko kakvu ideju, zahvaljujem unaprijed. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 112d, dvr, formatu, przenje, wave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

DRINK OR DIE!