| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi e a sad jedno tužno pitanje... u Tehnologija i Tehnika forumu; e a sad jedno tužno pitanje... Ja bi volio znati kak mogu nekome dati rep+. Znam da je bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | e a sad jedno tužno pitanje... e a sad jedno tužno pitanje... Ja bi volio znati kak mogu nekome dati rep+. Znam da je bio netko stavio nekaj i da sam mu obečao rep,no do danas nisam ispunio obečanje a vjerojatno i neču iz 2 razloga: 1. totalno sam zaboravio kome 2. fakat neznam kak Tak da sry |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: e a sad jedno tužno pitanje... sad za probu daj maslowu par bodova :čekić :čekić :čekić ili Lovelu možda ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: e a sad jedno tužno pitanje... oprostite mi ne znam što činim ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: e a sad jedno tužno pitanje... Daj svim članovima foruma podijeli po jedan rep+ ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: e a sad jedno tužno pitanje... jesi zaboravan kezo, meni si trebao dat taj rep+, kaj se ne sjećaš da sam ti pomogo oko onog..., kak se ono zove... ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedno, pitanje, sad, tuzno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.