meni se prije cini kao maticna...
ipak pokusaj nove drajvere za monitor stavit
Raspravljate o temi Ekran mi se gasi u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; kad upalim komp ekran prvo titra i cca pola minute do minutu nakon dizanja windowsa ekran se ugasi, tj. ode ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
meni se prije cini kao maticna...
ipak pokusaj nove drajvere za monitor stavit
saro' sempre al tuo fianco io di te non mi stanco
sei la cosa piu bella che c' eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alessandro Del Piero oleeeeeeeee!!!
pokusao sam, ali nije problem u monitoru... kazem, stavio sam i drugi monitor al problem je ostao isti.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
nepada mi nista na pamet sem da je maticna.. al opet moze biti mnogo stvari..
saro' sempre al tuo fianco io di te non mi stanco
sei la cosa piu bella che c' eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alessandro Del Piero oleeeeeeeee!!!
kod mog brata je bio isti slucaj-izvadio sam graficku,par puta puhnuo na nju i ponovo je stavio i islo je-sad neznam dal je bila dobro ustekana--posto je komp do zida pa kad se komp gurne do zida onda se oni kablovi iza savinu i tako malo graficka izade-u svakom slucaju nakon vadenja i ponovnog ustekavanja je islo
Samo zaborav cini kraj,nikad vrijeme ili kilometri,jer pokušavati nekoga na silu zaboraviti,znaci samo ga još više voljeti!
meni smrdi na graficku...ili se pregrijava ili lagano rikava...ako imas garanciju odnesi ju gdje si ju kupio ako nemas probaj posuditi od nekog frenda graficku i vidjeti da li se isto dogada
imo sam i ja taj problem...samo sam reinstalirao windowse i sve je ponovo radio..