| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Emule podešavanja ??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Instalirao sam Emule i koliko vidim radi mi normalno ali vidim dosta ljudi govore da pravilnim podešavanjem Emule-a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 94
![]() | Emule podešavanja ??? Instalirao sam Emule i koliko vidim radi mi normalno ali vidim dosta ljudi govore da pravilnim podešavanjem Emule-a može još bolje da radi. Zatim neko kaže da u comodo firewall treba otvoriti portove za Emule. Da li je to potrebno i ako to uradim šta time dobivam s obzirom da i bez otvaranja portova mi radi download u eMule-u. Znači ako neko može da objasni šta podesiti u Emule i Comodo za što optimalniji rad Emule-a. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Godina: 28
Poruka: 9
![]() | Re: Emule podešavanja ??? Citat:
imam low id ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 34
Poruka: 11
![]() | Firewall mora biti podešen tako da propušta portove kojima se eMule koristi (ako imaš Comodo, defirniraj rule kojim eMule skroz puštaš na mrežu (imaš help)), ako je neki drugi - pitaj nekoga tko ima isti takav ili googlaj.. i ako si iza nekakvog ADSL routera moraš podesiti port forwarding... to si pogledaj tu: PortForward.com - Free Help Setting up Your Router or Firewall .. a ako si u nekoj firmi gdje je admin pozatvarao sve nepoželjne portove plati mu pivo i lijepo ga zamoli da sredi stvar.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: emule, podes avanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

plati mu pivo i lijepo ga zamoli da sredi stvar..