Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi File and Folder Protector u Tehnologija i Tehnika forumu; Znaci, brat mi je instalirao taj program na moj racun ( admin ) i stavio lozinku na neke mape da se ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-11-07, 13:05   #1 (permalink)
edd
Starter

Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
edd se izdvaja iz mase
File and Folder Protector

Znaci, brat mi je instalirao taj program na moj racun ( admin ) i stavio lozinku na neke mape da se ja nemogu njima koristiti ( moje mape ) , kako da izbrisem taj program, jer se niti brasati neda bez lozinke ili kako da udem u svoje mape?
edd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:06   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: File and Folder Protector

Reci bratu da ti kaže lozinku

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:11   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Sigurno na tvoje mape...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:34   #4 (permalink)
edd
Starter

edd se izdvaja iz mase
da, tam gdjr imam muziku, video i takve stvari, i na guitar pro, tak da nebrem radit za gitaru!

p.s. nece mi rec lozinku jer hece on biti admin, a da ja budem sa ogranicenim mogucnostina, na mojem kompjutoru, u mojoj sobi!!!!

Zadnji Uredio daidza : 01-11-07 u 17:16.
edd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:37   #5 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,246
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

To riješite sa roditeljima ili kod psihologa, prije će vam oni pomoć nego mi ovdje
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:44   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 522
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

imam i ja sličnu situaciju doma
al jači tlači

i gggiga psihologija još nije dogurala tako daleko da pronikne u um razmaženog djeteta
nema tu pomoći
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 14:04   #7 (permalink)
edd
Starter

edd se izdvaja iz mase

znaci niko nezna neki program ili nesto kako da oslobodim te mape?!?!
edd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 14:08   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 522
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

program se zove 'preodgoj brata,te učenje poštovanju',ali funkcioniše jedino ako si stariji
ili bar fizički nadmoćniji
a može pomoć i ucjena špijavanjem nekog davnog grijeha roditeljima
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 14:10   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ako imate samo jedan account na kompu, tj. ako si ti Administrator, stavi password prilikom paljenja i nedaj mu do njegovih podataka dok ne podjeli svoju šifru sa tobom...

Citat:
Pravi autor: edd Pogledaj Poruke
znaci niko nezna neki program ili nesto kako da oslobodim te mape?!?!
Programi za zaštitu služe tome da se teško razbijaju i da bude komplicirano, ne postoji program koji je netko napisao kako bi poništio ovaj program, ne znam od kud ti ideja da ljudi rade programe za zaštitu, a onda da isti rade programe za micanje zaštite u dva klika...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 15:35   #10 (permalink)
edd
Starter

edd se izdvaja iz mase

evo, sad sam mu stavio password na racun, hehe, sad cemo vidjet kako ce dalje...............
edd je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: file, folder, protector

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108