| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi File and Folder Protector u Tehnologija i Tehnika forumu; Znaci, brat mi je instalirao taj program na moj racun ( admin ) i stavio lozinku na neke mape da se ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
![]() | File and Folder Protector Znaci, brat mi je instalirao taj program na moj racun ( admin ) i stavio lozinku na neke mape da se ja nemogu njima koristiti ( moje mape ) , kako da izbrisem taj program, jer se niti brasati neda bez lozinke ili kako da udem u svoje mape? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: File and Folder Protector Reci bratu da ti kaže lozinku
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
![]() | da, tam gdjr imam muziku, video i takve stvari, i na guitar pro, tak da nebrem radit za gitaru! p.s. nece mi rec lozinku jer hece on biti admin, a da ja budem sa ogranicenim mogucnostina, na mojem kompjutoru, u mojoj sobi!!!! Zadnji Uredio daidza : 01-11-07 u 17:16. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: File and Folder Protector imam i ja sličnu situaciju doma al jači tlači i gggiga psihologija još nije dogurala tako daleko da pronikne u um razmaženog djeteta ![]() nema tu pomoći ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: File and Folder Protector program se zove 'preodgoj brata,te učenje poštovanju',ali funkcioniše jedino ako si stariji ili bar fizički nadmoćniji a može pomoć i ucjena špijavanjem nekog davnog grijeha roditeljima ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: File and Folder Protector Ako imate samo jedan account na kompu, tj. ako si ti Administrator, stavi password prilikom paljenja i nedaj mu do njegovih podataka dok ne podjeli svoju šifru sa tobom... Programi za zaštitu služe tome da se teško razbijaju i da bude komplicirano, ne postoji program koji je netko napisao kako bi poništio ovaj program, ne znam od kud ti ideja da ljudi rade programe za zaštitu, a onda da isti rade programe za micanje zaštite u dva klika...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: file, folder, protector |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.