| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Firefox - problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Nestankom struje mi se par stvari poremetilo, a ne znam kako do rješenja. Naime pri startanju rada računala pojavi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Firefox - problem Nestankom struje mi se par stvari poremetilo, a ne znam kako do rješenja. Naime pri startanju rada računala pojavi se plavi ekran i radi mi nekakav CHKDCK na D disku svaki put. To i ne bio bio problem, da neki od programa pamte kao prije zadane stvari. Evo firefox npr. Kada ga ga startam, nije mi više full screen, i imam dodatne alatke koje mi ne trebaju svaki put. Prije bi ih jednostavno isključio, i to bi ostalo zapamćeno ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Firefox - problem iskreno, nemam pojima, ne znam di kaj imaš instalirano, pa ne mogu sudit. inače, kompletan profile i sve ostalo (od Firefoxa) se nalazi na C:\ Doc and Settings/ user_name/ applicatino data/ Mozilla/ firefox ako to ne čita, onda kreće s difoltnim posstavkama .. pogledaj kolko profila ima, nemam baš puno ideja ovako ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.

Svi smo mi MASS SARR

Sve što je bilo veze sa firefoxom sam počistio pa sam ga nanovo instalirao. Onaj CHKDSK sotaje svaki put pri startu ...