| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Firefox tabovi u Tehnologija i Tehnika forumu; Instalirao sam Mozilu Firefox (2.0.0.14) ponovo i kada otvorim nešta u drugom tabu, pa kliknem na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Firefox tabovi Instalirao sam Mozilu Firefox (2.0.0.14) ponovo i kada otvorim nešta u drugom tabu, pa kliknem na njega, automatski mi napravi refresh te stranice. Isto tako kada zatvorim jedan tab, refresha mi tab na koji me vrati... To mi je pomalo iritantno jer nema potrebe za tim, a ne da mi se čekat da mi otvara ponovno stranicu. Pregledao sam tamo u postavkama i nisam našao ništa. da li je netko imao takav problem ili da li netko zna kako to riješit? Nemam nikakve ad-onove instalirane ni ništa...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-07 Godina: 42
Poruka: 4
![]() | Re: Firefox tabovi Tools > Add ons > Extensions > Tab clicking Options > Options > Double click...middle click....postavi na opciju Do Nothing > OK Ili pomoc potrazi ovdje Nada se da ce pomoći. ![]()
__________________ Svi misle na sebe samo ja mislim na mene |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Firefox tabovi Hvala, nije mi se dalo čekat odgovor, pa sam instalirao Firefox 3, i on radi kako treba...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.