Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi game problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Instaliro sma igricu need for speed carbon ( ) i kreko je i te gluposti i idem je pokrenit i odjednom pri ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-10-07, 11:44   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase
game problem

Instaliro sma igricu need for speed carbon () i kreko je i te gluposti i idem je pokrenit i odjednom pri ulasku u igricu komp se restarta!!!! ja gledam ono wtf sta ej sad ovo i on se ponovo upali i ja vidim ikonica od carbona je josh tu ponovo ga pokrenem i on mi opet restarta komp i ja cijeli bijesan pocnem udarat po ekranu i sebem tipku za pojacavanje brightnessa.... daj neko plizz pomozi trka mi se s nevillom kraljem!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 19:44   #2 (permalink)
Regularni forumas

Re: game problem

: Pa zar nitko:S... ma daj plakat cu:s zelim igrat carbon!!!!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 04:11   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase

jel ti se restarta samo kad ides igrat carbon?
ak ne, mozda ti je komp preslab. probaj reinstalat. probaj s nekom drugom verzijom. ak nis od tog ne uspije a bas zelis igrat carbon, format c i novi fernsteri.
Ledinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:42   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 441
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Furious Pogledaj Poruke
Instaliro sma igricu need for speed carbon () i kreko je i te gluposti i idem je pokrenit i odjednom pri ulasku u igricu komp se restarta!!!! ja gledam ono wtf sta ej sad ovo i on se ponovo upali i ja vidim ikonica od carbona je josh tu ponovo ga pokrenem i on mi opet restarta komp i ja cijeli bijesan pocnem udarat po ekranu i sebem tipku za pojacavanje brightnessa.... daj neko plizz pomozi trka mi se s nevillom kraljem!!!!!
ovo bi bila dobra reklama protiv piratluka...."kupujte originalno, ustedite novac"
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 11:06   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 169
Dacha se izdvaja iz mase

ma dobro carbon nego šta ćemo sa onom tipkom za brightness
Dacha je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 11:45   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,639
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

reinstaliraj igru, ako ti se opet isto sranje desi, skini najnoviji patch pa probaj tako, a ako ni tada ne bude ništa, odjebi taj need for speed i nemoj se ponašat kao "ludi švabo što igra menagera"
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 11:53   #7 (permalink)
Regularni forumas

ma jok sve vashe ideje provo ne ide, treba reinstalt windows, niej do kompa nije preslab igro sam i jace igre, dam ti komponente ako treba...
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 12:34   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
reinstaliraj igru, ako ti se opet isto sranje desi, skini najnoviji patch pa probaj tako, a ako ni tada ne bude ništa, odjebi taj need for speed i nemoj se ponašat kao "ludi švabo što igra menagera"
hehe, švabo igra UT.
Ledinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 18:55   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 1
zer0c00l se izdvaja iz mase

Trebam pomoc u vezi igre call of juarez!!!!!!!!!
Ja kad instaliram igru update je i crackirma te ostala sranja no kad je pokusam pokrenut nista se nedogađa

P.S. igra mi dok nekrekiram izbaciva obavijest wrong disc inserted.
zer0c00l je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 18:57   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,367
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: zer0c00l Pogledaj Poruke
Trebam pomoc u vezi igre call of juarez!!!!!!!!!
Ja kad instaliram igru update je i crackirma te ostala sranja no kad je pokusam pokrenut nista se nedogađa

P.S. igra mi dok nekrekiram izbaciva obavijest wrong disc inserted.
Ovdje ne pomažemo sa crackovima, ali te mogu uputiti da se .exe file update-ane igre razlikuje od originalnog, pa ni crack nije isti.
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nfs carbon, sjebani komp

« USB | Winamp »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113