| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Garancija u Tehnologija i Tehnika forumu; Neki dan sam usisavao malo po stanu i išao sam usisati prašinu iza kompjutora i poderao sam naljepnicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() | Garancija Neki dan sam usisavao malo po stanu i išao sam usisati prašinu iza kompjutora i poderao sam naljepnicu na kućištu koja se nalazi gore lijevo koliko ja znam tu naljepnicu ne smijem poderati ako želim da mi vrijedi garancija kompjutor nisam otvarao niti sam išta radio samo sam slučajno poderao kupio sam kompjutor u linksu u zagrebu da li neko zna što će biti ako se kompjutor pokvari oće mi priznat garanciju ili ne i dal mogu dobit novu naljepnicu ili ne ![]() tko zna neka pomogne |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Garancija inace se naljepnica ne skida home made zbog kvara bas zbog garancije, jer se skidanjem gubi ista i onda sam snosis troskove kvara...e sad...probaj otic do njih i obrazlozit situaciju pa ih pitat... zbog ovakvih stvari sam uvijek komp slagal sam... savjet od black thundera je mnogo glup...svaka firma stavlja naljepnicu kad ona slaze komp i nema sanse da je zaborave stavit...jednostavno im priznaj..o njima sve dalje ovisi...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Garancija a zasto ih ne nazoves i iskreno kazes sto ti se dogodilo? edit: ili bi ja bila jedina blesava koja bi to napravila? ![]()
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Garancija da, da, usisavao si šta si dirao?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Winzix!?!?!?
|
Infrared »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.

, ali vrijedi pokušati