Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Garancija u Tehnologija i Tehnika forumu; Neki dan sam usisavao malo po stanu i išao sam usisati prašinu iza kompjutora i poderao sam naljepnicu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 17:32   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,922
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase
Garancija

Neki dan sam usisavao malo po stanu i išao sam usisati prašinu iza kompjutora i poderao sam naljepnicu na kućištu koja se nalazi gore lijevo
koliko ja znam tu naljepnicu ne smijem poderati ako želim da mi vrijedi garancija
kompjutor nisam otvarao niti sam išta radio samo sam slučajno poderao
kupio sam kompjutor u linksu u zagrebu
da li neko zna što će biti ako se kompjutor pokvari
oće mi priznat garanciju ili ne i dal mogu dobit novu naljepnicu ili ne

tko zna neka pomogne
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:42   #2 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika blackthunder

Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 235
blackthunder se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku blackthunder
Re: Garancija

Ako imaš jamstveni list neće bit problema, samo sad treba dokazati da ti nisi ništa dirao u kučišću... Puno rješenja baš i nema, ali moje ti je: Reci da je nisi ni dobio i budi uporan
blackthunder je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:45   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,191
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

inace se naljepnica ne skida home made zbog kvara bas zbog garancije, jer se skidanjem gubi ista i onda sam snosis troskove kvara...e sad...probaj otic do njih i obrazlozit situaciju pa ih pitat... zbog ovakvih stvari sam uvijek komp slagal sam...

savjet od black thundera je mnogo glup...svaka firma stavlja naljepnicu kad ona slaze komp i nema sanse da je zaborave stavit...jednostavno im priznaj..o njima sve dalje ovisi...
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:47   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

pošto baš i nisam baš neki ˝odvjetnik˝ onda mi preostaje samo molit Boga da se nešto ne pokvari
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:48   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

a zasto ih ne nazoves i iskreno kazes sto ti se dogodilo?

edit: ili bi ja bila jedina blesava koja bi to napravila?
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:52   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

ne znam baš da će mi povjerovat , ali vrijedi pokušati
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:54   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

prije će ti povjerovati ako im to javiš kad kvara nema, nego da ih kasnije muljaš ako se ne daj Boze nesto pokvari
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:56   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

onad ću ih nazvat sutra
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:21   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da, da, usisavao si

šta si dirao?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:01   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

ne moraš vjerovati,ali je tako bilo
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103