| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Garmin help! u Tehnologija i Tehnika forumu; Stavila sam nove karte Adria Route u uređaj ali kad ga upalim keže da "Detaljne karte koje su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
![]() | Garmin help! Stavila sam nove karte Adria Route u uređaj ali kad ga upalim keže da "Detaljne karte koje su u uređaju nisu rutabilne. Bez njih se StreetPilot ne može koristiti" Molim vas na mi što prije javite, GPS nije moje nego tatin tako da to moram srediti prije nego što skuži! Pozz
__________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Garmin help! U servis ako je legalna karta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Garmin help! Ne kužim ono nije routabilna, da nisi krivu kartu stavila umjesto nadogradnje? Pokušaj ju ponovo nadograditi preko neta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Garmin help! Ili servis u tom slučaju ako ne želiš pokušati ponovo ili NAVIGO SISTEM d.o.o. - S nama sigurno do cilja! Mada bi ja pokušao ponovni update od kuće, možda si nešto previdjela u uputama
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
![]() | Re: Garmin help! Napravila sam sve kako piše. Označila sam kartu i onda na send to device ( tako i piše u uputama). Nakon toga ne radi!
__________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates? |
| | |
![]() |
| Tagovi: garmin, help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:58.