| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Gašenje kompa u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svima iz vruće Rijeke.NE mogu ugasiti komp preko tipke shutdown.Radi se o pentiumu3 na koji sam instalirao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-06
Poruka: 45
![]() | Gašenje kompa Pozdrav svima iz vruće Rijeke.NE mogu ugasiti komp preko tipke shutdown.Radi se o pentiumu3 na koji sam instalirao xp-pro(prije je bio win-ME)KAda ga pokusam ugasiti pocne sve normalno ,spremanje postavki i priprema za shutdown,nakon toga cujem da se hard zaustavio a na monitoru mi se pojavi logo od WIN-HP sa porukom , IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER. Poslje ovoga jedino ga mogu ugasiti preko dugmeta na kucistu.Ima li tko kakvu ideju,molim pomoc. unaprijed hvala. Pozdrav |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-10-05 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 134
![]() | Re: Gašenje kompa Može biti do napajanja.. ako imaš od nekog frenda provaj spojit pa vidi dali će ti radit.. Meni je jednom riknia cooler za procesor pa isto se nije tija gasiti...pa otvori komp i vidi dali se vrti normalno
__________________ sjebali nas aboriđini |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gašenje kompa mmm nee... odi lijepo na Start->Settings->Control Panel->Power Options pa kliknes na tab "Advanced" i chekiraj "Enable Advanced Power Management support" objasnjenje: windows nije automatski prepoznao da je napajanje ATX pa koristi drivere za AT. Takodjer postoji mogucnost da zaista nemas ATX no bilo bi cudno za Pentium3... takodjer provjeri da li je u biosu ukljucena opcija "Advanced Power Management" ili "APM-aware OS" itd... poz
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << Zadnji Uredio Piratron : 24-06-06 u 12:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gas enje, kompa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| LAN dva kompa | daMassa | Računala | 5 | 04-03-06 23:07 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

sjebali nas aboriđini